mam problem z parowaniem szyb, nawet ogrzewanie puszczone na full nie daje rady. Zastanawiam się czy pomoże wymiana filtra przeciwpyłkowego. Zależy mi na szybkiej odpowiedzi, z góry dzięki.
Ostatnio edytowany przez pawcio_1982 03 Sty 2010, 14:13, edytowano w sumie 2 razy
Sądzę,że wymiana tego filtra kabinowego wyraznie pomoże. Ja w Astrze wymieniam go 2 razy w roku. Szczególnie jest to ważne,gdy auto parkuje "pod chmurką"...
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
DS Automobiles - założenia firmy i krótka historia DS Automobiles oficjalnie powstała 1 czerwca 2014 roku. Nazwa najmłodszej i w zamyśle najbardziej ekskluzywnej francuskiej marki Grupy PSA wywodzi się z legendarnego modelu DS 19 z 1955 roku, który stanowił pod wieloma ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.