mam problem z parowaniem szyb, nawet ogrzewanie puszczone na full nie daje rady. Zastanawiam się czy pomoże wymiana filtra przeciwpyłkowego. Zależy mi na szybkiej odpowiedzi, z góry dzięki.
Ostatnio edytowany przez pawcio_1982 03 Sty 2010, 14:13, edytowano w sumie 2 razy
Sądzę,że wymiana tego filtra kabinowego wyraznie pomoże. Ja w Astrze wymieniam go 2 razy w roku. Szczególnie jest to ważne,gdy auto parkuje "pod chmurką"...
Lexus Landau Koncepcyjny Lexus Landau zadebiutował w 1994 roku. Auto wywołało spore zainteresowanie. W ofertach marek klasy premium trudno było wtedy znaleźć hatchbacka segmentu C, królowały natomiast klasyczne sedany. Koncept ...
Shibetsu - tor testowy Toyoty na biegunie zimna Na najbardziej mroźnej japońskiej wyspie Hokkaido, na północ od słynącego z zimowej olimpiady 1972 roku miasta Sapporo, znajduje się japoński biegun zimna. W Shibetsu ciągle pada. We wrześniu spada tu często ponad ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.