Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Kierunkowskaz napisał(a):W tym W210 się przekonales o luksusie? Ciekawe.
barol91 napisał(a):zrobi nawet i 1mln.km.
Tak przekonalem sie ! Ten twoj passacik nei dorownuje w210 ....
Kierunkowskaz napisał(a):Mój ma niecałe 450 i nic mu nie jest więc nie wiem czym się szczycisz że po 400 nic się nie dzieje.
No ok, ale mam drugiego mercedesa dostawczaka ktory ma pol miliony i chodzi super a wiadomo jak dostawczaki cierpia ....Tak przekonalem sie ! Ten twoj passacik nei dorownuje w210 ....
A w czym ten Twoj jest lepszy? Jedyne co to w zawieszeniu ma przewagę Twój dziadek, ale jak miałbym tym jeździć i się do setki rozpędzać w prawie 20 sekund patrząc na to średniowieczne wnętrze to by mnie szlag trafił.
barol91 napisał(a):Tylko że Audi czy VW też spokojnie robią takie przebiegi,mam na myśli świetne silniki TDI,wiekszosc spokojnie zrobi nawet i 1mln.km.
e220 okular napisał(a):Komfort, niezawodnosc, jakosc w tym jest lepszyI choćbyś nie wiem co pisal to ja mam i tak swoje zdanie
Baza z danymi technicznymi samochodów marki OPEL. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne OPEL