Miałem astre 2 z 1999r wiec o niej sporo wiem, a wiec tak :
Jesli chodzi o silnik to absolutnie nie polecam ecotec 82 koni. Najlepszym wyborem będzie ISUZU 1.7 75 koni. Ja akurat mialem ecotec 82 koni i siadla pompa (koszt 5 tysiecy)A w serwisie powiedzieli ze w tym silniku to norma. Po przejechaniu 170 tysiecy tzreba regenerowac, a najlepiej kupic pompe. Blacha to czysty "szmelc" Gnije strasznie. Mi pecherze wyskakiwaly na nadkolach, wiec dalem do lakiernika i co ?? po 2 tygodniach zas pecherze
![Rolling Eyes :roll:]()
. Jesli chodzi o ten silnik ISUZU to moze sie wydawac ze to straszny mul, ale tak nie jest. Moc baaardzo podobno do silnika 82 konnego... Jakosc wykonanie nie jest za dobra ... Samochod posiada twarde zawieszenie. Samochod ten do komfortowych raczej nie nalezy. Jedyne co mi sie spodobalo w tym samochodzie to jego fajny przod
![Cool :cool:]()
Silnik na lancuchy wiec rozrzadu nie wymieniasz. Aha jeszcze jedno. Jesli chodzi o elektronike to tez potrafia platac figle. Mi jakis tam przewodzik padl i co ? koszt 500 zł !!
![Shocked :shock:]()
Czesci do tego samochodu sa rowniez bardzo drogie. Jesli chodzi o silnik benzynowy 1.4 to ja go akurat nei posiadalem, ale mowiono mi ze ten silnik spala nawet wiecej niz 2.0 diesel
![Shocked :shock:]()
Pomijajac wadliwa pompe, elektronike, blache, slaba jakosc wykonanie to samochod jest calkiem, calkiem
![Smile :)]()