Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
BRIAN842 napisał(a):aroli napisał(a):czy to prawda ze calibra jest najczesciej psujacym sie oplem? bo chce sobie zakupic i nie wiem czy to prawda
Raczej tak i nie polecam !
Mikas a jaka jest trwałość przednich wahaczy?!Firma Meyle opracowała konstrukcję wahaczy właśnie specjalnie do Calibry ,gdyż te fabryczne okazały się bardzo nietrwałe(tuleje pionowe).Calibra?Każdy samochód o który się dba nie sprawia kłopotów.mikas24 napisał(a):Skąd wiecie że sie tak psuje jak nie macie zapewne Calibr!!!! Ja mam i sobie chwale:-)
BRIAN842 napisał(a):aroli napisał(a):czy to prawda ze calibra jest najczesciej psujacym sie oplem? bo chce sobie zakupic i nie wiem czy to prawda
Raczej tak i nie polecam !
A do Vectry to pewnie z chin były? (nikt do cali specjalnie nie opracowywał wahaczy po za producentem, wszystkie tak samo wyglądają, ten sam rozstaw otworów, oraz wielkość (czy to miała być pseudo reklama firmy Meyle?)PhantomASA1 napisał(a):Mikas a jaka jest trwałość przednich wahaczy?!Firma Meyle opracowała konstrukcję wahaczy właśnie specjalnie do Calibry ,gdyż te fabryczne okazały się bardzo nietrwałe(tuleje pionowe).Calibra?Każdy samochód o który się dba nie sprawia kłopotów.mikas24 napisał(a):Skąd wiecie że sie tak psuje jak nie macie zapewne Calibr!!!! Ja mam i sobie chwale:-)
Baza z danymi technicznymi samochodów marki OPEL. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne OPEL