Witam Wszystkich
Chcę kupić właśnie to auto. Może mi ktoś powidzieć ciekawego na jego temat. Jak wygląda sprawa z eksploatacją, awaryjnością?
pozdrawiam i dzięki za opinię
Wiem tylko tyle z relacji brata,który w zeszłym tygodniu prowadził taką vectrę z Katowic do Poznania,że tak jak w "normalnym samochodzie" podnosi się wskazówka obrotomierza,to w takiej vectrze w tym samym tempie podnosi się wskazówka...ale na prędkościomierzu...
Podobno cały zbiornik paliwa znika po 400km z hakiem.
Spotkanie z autobusem lub tramwajem - jak się zachować na drodze? Nieodłącznym elementem ruchu w miastach są pojazdy komunikacji miejskiej. Kierowca musi pamiętać, że choć tramwaj najczęściej ma pierwszeństwo, to od tej zasady jest kilka wyjątków. W pobliżu przystanków trzeba ...
Europejscy kierowcy chcą nadal prowadzić swoje samochody Jak wynika z przeprowadzonego ostatnio dużego badania opinii konsumenckiej, którego treść Mazda podała do wiadomości publicznej, dwóch na trzech europejskich kierowców chce zachować możliwość samodzielnego ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.