To jest ten silnik 90KM ? 1,4 twinport? Jeśli tak to bez problemu do zagazowania. Instlacje Zenit Pro lub Blue Box, reduktor Silver i wtryskiwacze Hercules i będzie ładnie jeździł.
Zenit pro i blue box to będą bardzo dobre rozwiązania. Reduktor może być tur, trochę więcej syfu zbiera. wtryskiwacze hercules będą bardzo ok, górna półka. Pamiętaj, nie oszczędzaj na wtryskiwaczach ani na montażyście. Musi zamontować instalację w taki sposób, aby chodziła poprawnie i przynosiła korzyści ekonomiczne. Więc znajdź dobrego montażystę od razu.
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Jak bezpiecznie pokonywać zakręty? Pokonywanie zakrętów nie jest takie łatwe, jakby mogło się wydawać. Redukcja prędkości i skręcenie kierownicy to nie jedyne zadania, jakie musi uwzględnić kierowca. Kluczowa jest płynność wykonania manewru, a do tego ...
spokojnie montuj bezproblemowo instalacja gazowa będzie się sprawować o ile będzie profesjonalny montaż a z podzespołów bierz wtryski herculesy lub baracudy reduktor kme lub nawet tomasetto wystarczy a centrala zenit pro lub bluebox będzie tak jak wyżej napisali idealnie do twego auta.
djkranc ma rację z tego roku nie było tych silników dopiero pojawiły się po 2011i jest to silnik Fiata z tego powodu że combo D to bliźniacze konstrukcja z fiatem doblo II. różnią się tylko atrapa chłodnicy. silnik bez problemu można zapasowa tak jak pisałem wyżej.
iphone napisał(a):Jestem z warszawy, możecie coś polecić?
czegoś nie rozumiem skoro ktoś nie potrafi napisać jaki ma dokładnie model auta rok produkcji i silnik to jak on później ma zatankować gaz? może to też będzie zbyt skomplikowane.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.