mój brat posiada opla corsę B. Wersja goła, jest w niej gniazdo zapalniczki jednak nie podłączone. Nie ma tam nawet kabli, chyba (te co na zdjęciu raczej od radia).
Dlatego prosiłbym o łopatologiczne wyjaśnienie co, gdzie i jak podłączyć ?
Szczególnie jakie kabelki (+/-) mają iść do gniazdka, do której blaszki mają być podpięte. Zaznaczę, że jest tam również żaróweczka.
Fotka niezbyt dobrej jakości ale robiona telefonem mam nadzieję, że ktoś mi wyjaśni co i jak.
Na powiększeniu trochę widać te blaszki, ale nie wiem jaki kabelek gdzie podłączyć
Do środkowej wsówki + a do bocznej lewej(jak na foto) gdzie nie ma żarówki -. Żarówka zależy jak sterowana czy + czy - tak trzeba dać + lub -. Potem ciągniesz - niebieskim lub czarnym do jakieś blachy. Dobrze zedrzeć trochę lakieru do gołej blachy. Zakładasz oczko. + ciągniesz czerwonym kablem do klemy lecz po drodze dajesz bezpiecznik min. 20A.
Lexus LC Matte Prototype Wersja LC 500h Matte Prototype to najnowsza odsłona coupé Lexusa, zaprezentowana na Barcelona Motor Show 2019. Samochód pokryto lakierem Space Orange, inspirowanym barwą zachodzącego słońca. Powłoka jest matowa, ...
Philips Ultinon Pro9000 H4 - bardzo zły rozkład strumienia światła Proszę o pominięcie kwestii prawnych, ponieważ nie mieszkam w Polsce. Dodam rownież, ze wybralem te żarowki LED dlatego, że niby powinny dawać idealną linie światlo/cienia, aby nie oślepiać jadących z naprzeciwka... Żarowki ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.