Opel corsa c 2004 radio klakson

09 Gru 2008, 21:24

mam problem radiem (fabryczne)w moim samochodzie nie wiem jak je wyjąć, muszę to zrobić bo nie było przymocowane na te śrubeczki(jeśli to w ogóle są śrubeczki) trochę odstawało coś kombinowałem i chyba wypięła się antena i nie gra więc jak je wymontować i czy może ktoś wie czy komunikat error na wyswietlaczu oznacza że laser jest zepsuty czy to może coś z komputerem bo chyba te dwa urządzenia są ze sobą sprzężone(próbowałem z różnymi płytami żadna ani drgnie) oprócz tego nie działa mi klakson jak go wciskam to słychać klikania gdzieś w desce co to może być i czy to też nie jest czasem zawiązane z komputerem bo zapala mi się czasem kotrolka od serwisu ale to w sumie zapala sie bez żadnej logiki jak dla mnie raz się świeci a raz nie jeśli możecie coś mi poradzić to prosze o pomoc pzdr
grzeniu120
grzeniu120
Nowicjusz

22 Lut 2009, 15:32

Prawdopodobnie jakiś bezpiecznik ci poszedł. Musisz sprawdzić
bartek_remix :)
bartek_remix
Początkujący

Miejscowość: Kamionka / Kwidzyn
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych
    Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
    Silnik 13B-REW - Mazda
    Na liście słynnych silników stosowanych w autach sportowych nie mogło zabraknąć jednostki Wankla. A skoro o silniku z wirującym tłokiem mowa, to na myśl od razu przychodzi Mazda i jej sportowy model RX-7. Prawdopodobnie ...