Opel corsa c 2004 radio klakson

09 Gru 2008, 21:24

mam problem radiem (fabryczne)w moim samochodzie nie wiem jak je wyjąć, muszę to zrobić bo nie było przymocowane na te śrubeczki(jeśli to w ogóle są śrubeczki) trochę odstawało coś kombinowałem i chyba wypięła się antena i nie gra więc jak je wymontować i czy może ktoś wie czy komunikat error na wyswietlaczu oznacza że laser jest zepsuty czy to może coś z komputerem bo chyba te dwa urządzenia są ze sobą sprzężone(próbowałem z różnymi płytami żadna ani drgnie) oprócz tego nie działa mi klakson jak go wciskam to słychać klikania gdzieś w desce co to może być i czy to też nie jest czasem zawiązane z komputerem bo zapala mi się czasem kotrolka od serwisu ale to w sumie zapala sie bez żadnej logiki jak dla mnie raz się świeci a raz nie jeśli możecie coś mi poradzić to prosze o pomoc pzdr
grzeniu120
grzeniu120
Nowicjusz

22 Lut 2009, 15:32

Prawdopodobnie jakiś bezpiecznik ci poszedł. Musisz sprawdzić
bartek_remix :)
bartek_remix
Początkujący

Miejscowość: Kamionka / Kwidzyn
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Mitsubishi Fuso, czyli drzewo wschodzącego słońca
    Na zaproszenie Mercedes-Benz Polska gościliśmy w Japonii. Głównym celem wyjazdu tam, oprócz odwiedzenia wystawy samochodów Tokyo Motor Show, była prezentacja firmy Mitsubishi Fuso Bus and Truck Corporation ...
    Gdzie nie warto tankować LPG? Wysokie ceny Autogazu!
    Miałem okazję w weekend wybrać się w góry a dokładniej w Karkonosze. Podróż oczywiście z Warszawy trasą A2 następnie A1 i S8, a dalej kawałek A4. Ceny w Warszawie LPG były na poziomie 2,10 - 2,18zł. Jednak na ...