Witam mam problem ze swoją pszczółka podczas jazdy gdy skręcam skrzypi strasznie jazdy po nierównościach też ale bardziej to się dzieje jak pojeździz 30 minut . Mam pytanie czy mogą być to klocki tarcze?? Klocki wymieniane 4 lata temu koszt ich był 50 zł tarcze wgl nie były wymieniane a mam auto 9 lat przejechałem 40 tyś kilometrów głównie miasto . Np jak jadę łukiem kierownice trzymam w jednej pozycji piszczy mega lekko puszcze odbije w drugą ustaję piszczenie . Proszę o pomoc
Jest duża szansa że to będzie problem w zestawie klocki i tarcze. Warto to zweryfikować w pierwszej kolejności dodatkowo dobrze by było sprawdzić luzy na łożyskach.
Maciko96 napisał(a):gdy skręcam skrzypi strasznie
Skrzypieć mogą gumy w zawieszeniu a nie klocki hamulcowe. Warto zweryfikować stan wszystkich połączeń gumowych.
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
Zgubiona faktura zakupu samochodu, firma już nie istnieje? Czasem zdarzają się przypadki że zgubiliśmy oryginał faktury zakupu samochodu i w wydziale komunikacji okazuje się że nie możemy bez takiego dokumentu zarejestrować samochodu. Co gorsza firma od której kupiliśmy auto ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.