Opel Corsa D 1.3CDTI- Krótkie odcinki trasy.

30 Lis 2022, 10:40

Dlatego nigdy Diesla :D . W temacie mamy przykład, że nigdy nie wiadomo co nas w życiu spotka. Diesle są dobre dla firm jako auta służbowe - tylko w trasy. Dla przeciętnego człowieka, który jeździ do roboty, do sklepu, absolutnie się nie nadają. Może się komuś nie spodoba to stwierdzenie, ale niestety to prawda - w obecnych czasach tylko Pb + LPG. Nic nie wychodzi taniej ani w spalaniu ani w utrzymaniu. No, może hybryda :)
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000
0

30 Lis 2022, 11:38

Diesel na krótkie odcinki jest moim zdaniem strasznym błędem, Depeefy srefy i inna tona rzeczy która nie nadaje się krótkie odcinki jazdy
orysulc
Obserwowany

0

30 Lis 2022, 16:30

Jeszcze dodam ,ze nigdzie nie pisałem ze jeżdżę po mieście.
Odpowiedź mam więc, dziękuję wszystkim za rady i opinie które bardzo mi były potrzebne :D
WhiteWolfGoOn
Nowicjusz

0

30 Lis 2022, 20:21

temat zamykam, jak będziesz miał jakieś dodatkowe pytania lub sugestie napisz do mnie pw a odblokuje temat. pozdrawiam
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4
0
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Kia Picanto LPG (bi-fuel) - małe zwinne i oszczędne auto
    W odpowiedzi na rosnące zapotrzebowanie na samochody małe o niskich kosztach eksploatacyjnych, Kia przygotowała wersję "dwupaliwową" najmniejszej pod względem wymiarowym linii Picanto. Debiutująca na 65 frankfurckim Salonie ...