Witam mam Problenm z samochodem Opel Corsa. Podczas jazdy szarpie nim tak dusi nim i szarpie przez co samochodzina nie może sie zebrać i przez to więcej pali Prosze o pomoc.
Samochód To Opel Corsa 1.2 Bęzyna 16v Ecotec 1999r
Ps problem trwa od 5 lat i żaden mechanik niewie co zrobic jeden powiedział że to wina komputera i że gdzies tam na złączu igiełka wyleciała koszt naprawy to od 1000-2000 zł. Mi sięCoś wierzyc nie chce może są inne przyczyny takiego zachowania proszę o ich podanie i możliwie cenę naprawy dzię kuje i Pozdrawiam
A co tak w ogóle było w nim wymieniane? Bo ja obstawiałbym banalną przyczynę jak świece,ale skoro problem trwa juz 5 lat,to coś poważniejszego. A byłeś z tym w ASO?
Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla? Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
Czy luksusowe SUV-y mogą być ekologiczne? Jeszcze dekadę temu aspekt ekologii w segmencie samochodów klasy premium nie był brany przez producentów pod uwagę tak mocno, jak w chwili obecnej. Co więcej, samochody luksusowe produkowane dzisiaj mogą poszczycić ...
Hey a może to jest wina czujnika temperatury silnika?? chłopak jak się rozgrzeje to nie szarpie ale na zimnym to omg jest szarpie strasznie jak myślicie??
Możliwe,ale jeżeli większość radzi Ci,lub też w warsztacie zalecają podłączenie pod komputer i pokazanie błędów- to chyba najlepsza opcja,nie ma sensu kombinować inaczej.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.