Witam wszystkich mam problemik mam Opla Corse A 1,4 z gazem wszystko było dobrze paliła 8 l.gazu.Z dni na dzień zaczęła brać 10 l momentalnie. Byłem na ustawieniu gazu ok auto powinno mniej palić a pali tyle samo i i nie chce wogóle jechać.Co się może dziać jeszcze???...
Wodorowy samochód Lexusa przyłapany na testach? Wodorowa Toyota Mirai może mieć wkrótce bardziej luksusowego kuzyna. Spotterzy przyłapali na amerykańskich ulicach nietypowego sedana Lexusa w kamuflażu, napędzanego najpewniej wodorowymi ogniwami paliwowymi. Auto ...
BMW Zagato Roadster 2012 BMW Zagato Roadster to eleganckie wcielenie BMW Zagato Coupé, Koncept jest niezwykle trójwymiarowy, szeroki i odznacza się masywnie wyprofilowanym przodem. Przednia sekcja została dynamicznie pochylona i osadzona ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.