Opel do 33tyś. Proszę o pomoc.

24 Lut 2017, 20:21

Witam wszystkich. Jestem świeżym kierowcą, który nie zna się na samochodach aby porównywać je i wybrać samemu tego co szukam. Proszę o pomoc, szukam samochodu marki opel. Interesują mnie modele maksymalnie 6-7 letnie. Silnik musi być w benzynie. Chciałbym też aby samochód nie był drogi w utrzymaniu (częstotliwość napraw, ceny i dostępność części zamiennych). Interesuję mnie tylko opel w sedanie lub hatchback. Będę wdzięczny za każdą odpowiedź a najbardziej za te z wyjaśnieniami, zaletami i wadami wybranego modelu. Pozdrawiam wszystkich czytających. Zastanawiam się również nad marką skody ale to już nie w tym dziale.
Stivkers
Obserwowany

Prawo jazdy: 30 10 2016
Przebieg/rok: 2tys. km
Auto: Nie mam
0

24 Lut 2017, 20:31

Przed chwila chciales skode. O perzota czy fiata tez tak zapytasz
diddy79
Zaawansowany

Prawo jazdy: 14 04 1999
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Renault Talisman
Silnik: 1,6 dCi 160 KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2018
0

24 Lut 2017, 20:49

Załóż jeden główny temat, nie 50 różnych każdy do innej marki. Będzie łatwiej pomóc
mike
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Zawiercie|Śląsk
Prawo jazdy: 04 09 2013
Auto: Lexus ES 330
Silnik: 3.3 V6 228KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2004
0
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

10 używanych funcarów za nieduże pieniądze
    Samochody sportowe kojarzą się zwykle z drogimi konstrukcjami z Włoch, Niemiec i Japonii. Ale wcale nie trzeba mieć pękającego w szwach portfela, żeby móc cieszyć się przyjemnymi emocjami za kierownicą. Oto 10 używanych ...
    Volkswagen Golf - kompaktowy hatchback do miasta
    W przypadku pięciodrzwiowego Golfa wersją najbardziej ekonomiczną wyposażoną w automatyczną skrzynię biegów, jest odmiana z jednolitrową, trzycylindrową jednostką benzynową o mocy 110 KM. Jej zużycie paliwa wynosi ...