Opel Frontera problemy z elektroniką

16 Sie 2009, 20:08

witam mam frotkę 2.2 dti. muj problem polega na tym że potrafi nie odpalic lub gaśnie w trakcie jazdy nie wiem o co chodzi morze ktos z kolegów mi pomorze lub poleci elektryka jestem z wrocławia pozdrawiam serdecznie jarek

[ Dodano: Wto Sie 18, 2009 14:06 ]
witam podejrzewam czujnik temp. ciepła bo nie załancza świec zarowych na zimnym morze ktoś z kolegów miał podobny problem i wie jak go rozwiązac pozdrawiam jarek wrocław

[ Dodano: Czw Wrz 03, 2009 16:47 ]
witam wczoraj byłem na kompie to już drugi raz zaraz po zgasnięciu silnika wyszło że czujnik predkosci pompy wtryskowej kupiłem czujnik ale prędkości wału koszt około 190zł orginał jak wymienię i podepne kompa to dam znac czy błąd dalej pojawia się pozdrawiam jarek
jarecki7611
jarecki7611
Nowicjusz

Miejscowość: wrocław
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

VERVA Street Racing 2010 / relacja
      Wyścigi, pokazy i atrakcje dla każdego - to wszystko można było zobaczyć dzisiaj w centrum Warszawy Rywalizacja sportowa podczas VERVA Street Racing odbyła się dwuetapowo. Podobnie jak podczas prawdziwego Grand Prix, każdy ...
      Gadżety, które warto zabrać w wakacyjną podróż
      Wakacyjne podróże zbliżają się wielkimi krokami! I to naprawdę ważny czas w życiu rodziny. Po pierwsze dlatego, że jej członkowie mogą skorzystać z lipcowej czy sierpniowej pogody. Po drugie rodzice i dzieci wreszcie ...