Opel Insignia 1.8 ze Szwecji 90k przebiegu

05 Sty 2021, 21:02

Witajcie, proszę Was o pomoc, czy taki przebieg tego auta jest możliwy ? Mam zamiar ściągnąć raport ale nie wiem czy wierzyć w te raporty, czekam na Wasze sugestie czy opłaca się ruszać po auto przysłowiową "dupę".

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

tu jest raport, może ktoś potrafi coś więcej odczytać niż ja
przemo262192
Nowicjusz

08 Sty 2021, 15:47

przemo262192 napisał(a):czy taki przebieg tego auta jest możliwy ?
Jak najbardziej widzisz w raporcie jak były wykonywane poszczególne przeglądy i zapisywany przebieg. Moim zdaniem jest ok. W autach ze Szwecji łatwo go zweryfikować.
Na tej stronie https://fu-regnr.transportstyrelsen.se/extweb/ po wpisaniu numeru rejestracyjnego ostatni przebieg również się zgadza.

Senast godkända besiktning
2020-11-02

Mätarställning
88749

Raport który załączyłeś w tym przypadku daje dużo informacji na temat tego auta :ok:

Tylko nie wiem dlaczego obecny właściciel napisał że jeździ nim 1,5 roku i nie jest przerejestrowane? Chyba ze pracuje w Szwecji i być może są tam przepisy które na to pozwalają. Warto się od niego tego dowiedzieć.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

08 Sty 2021, 16:20

Dzięki za odpowiedź wszystkiego się dowiem jak się dodzwonię do właściciela
przemo262192
Nowicjusz

09 Sty 2021, 15:11

Okazało się, że auto sprzedaje starszy Pan, który jest schorowany i potrzebuje pieniędzy na auto z automatem. Auto było jego ojca, który pracuje i żyje w Szwecji, oddał mu auto. Jeżeli postanowię się wybrać po to auto to na pewno odwiedzę ASO Opla i za 200zl sprawdzą mi prawie wszystko więc dzięki za odpowiedzi i rady myślę że można zamknąć temat.
przemo262192
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lexus LS z układem Climate Concierge
    Układ Climate Concierge – pierwszy na świecie kompleksowy system nadzorowania klimatu w kabinie samochodu. Nowy LS wyposażony jest w mnóstwo zaawansowanych technicznie urządzeń pokładowych, do minimum ograniczających ...