Posiadam Omegę i zauważyłem że jest problem z nadmuchem powietrza do wnętrza. Wentylator pracuje a powietrze bardzo,ale bardzo mało wlatuje do wnętrza,ciepło czuć jak przystawię ręke do nawiewu. Szyby bardzo parują,nie mam pojęcia co to by było. Dziękuje z góry.
Problem z autem właśnie dziś rozwiązałem. Tylko nie wiem zbytnio jak usunąć ten post,skoro już nie ma problemu. A co do przyczyny to uwaga: była włożona szmata koło wentylatora przy podszybiu.
[SUV-C] Tucson I 2,0 CRDi / Freelander I 2,0 TD4 / X-Trail I 2,2 Di Podstawowe kryteria zestawienia: - kompaktowy SUV - silnik diesla o mocy ok. 110KM - manualna skrzynia biegów - napęd na cztery koła - modele z okolic 2005r. Wytypowane modele do zestawienia: - Hyundai Tucson I 2,0 ...
[2018] Mercedes klasy A Mercedes pokazał kolejną generację klasy A. Silniki, które będą dostępne to m.in. 1,4 turbo 163KM (A200), 2,0 turbo 220KM (A250) oraz 1,5 diesel 116KM (A180d). Później paleta ma się rozszerzyć. Moim zdaniem ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.