Opel Omega Pomóżcie mi kupić...

14 Gru 2007, 19:55

Pomózcie mi kupic samochód. chce kupic Omege doradzcie mi jaka bedzie najlepsza ( w dislu ). dziekii
Mustafa
Nowicjusz

Miejscowość: rzeszów

16 Gru 2007, 12:08

omege ale której generacji i jaki rocznik?jezeli z nowszych modeli to ja bym postawił na 2,5.omega to duży samochód i myśle ze ten silnik znakomicie by sie sprawdzał jezeli chodzi o dynamikę i podczas wyprzedzania.jężeli nie jezdził byś ostro nie powinien też być zbyt paliwożerny.poczekaj jeszcze na opinie kolegów
chicken19
Zaawansowany

17 Gru 2007, 19:01

jesli omega to tylko 2,5 a rok to nie wiem chciałbym 98 ale nie wiem czy mnie bedzie stac :) rozgladam sie za rocznikami 96 i wyzej. w sumie mam 11 tys. i nie wiem czy to wystarczy zeby kupic omege B. dzieki za rady pozdro
Mustafa
Nowicjusz

Miejscowość: rzeszów

23 Gru 2007, 13:37

popatrz ceny na allegro.bedziesz miał wtedy jakieś rozeznanie co do cen

np [link do oferty na Allegro wygasł]
chicken19
Zaawansowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Rzadko spotykane samochody Lexusa. Znasz wszystkie?
    Lexus RX czy LFA to samochody, o których słyszał praktycznie każdy. Ale w historii japońskiej marki powstały auta koncepcyjne, egzemplarze pokazowe, a nawet model produkcyjny, których w Polsce praktycznie nie ...