Witam wszystkich forumowiczów. Jest to mój pierwszy post i pierwszy temat. Potrzebuję waszej pomocy, bowiem mam problem z nadmuchem w swojej vectrze. chodzi o to, że mam niesprawny nadmuch i chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób mogę się dostać do dmuchawy żeby ją wydostać. Proszę o podpowiedzi lub schematy. Będę bardzo wdzięczny za każdą odpowiedź. Pozdrawiam Jarek
Elektryczne supersamochody. Przyszłość sportowych aut czy chwilowa moda? Świat motoryzacji przechodzi transformację w kierunku elektromobilności. Supersamochody z napędem elektrycznym osiągają coraz lepsze parametry, często przewyższając osiągi swoich spalinowych odpowiedników. Producenci ...
Uderzenie w tył to dość często spotykany rodzaj kolizji/wypadku Zderzenia tylne stanowiły blisko 13% wszystkich wypadków w 2018 r.– było ich więcej niż zderzeń czołowych. O takie wypadki łatwo jesienią, gdy na mokrej lub pokrytej czarnym lodem nawierzchni złe nawyki, np. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.