no wiec witam mam problem z wybóchajacym sfi mam załorzona instalacje gazowa zdarza to sie zadko i rozwala mi to sfi jest to podobne do filtra powietrza 1raz bylo to spowodowane zalaniem siwiec woda a 2 i 3 z niewiadomych mi pzyczyn moze ktos wie od czeo to moze byc posiadam zdjecie jak to wyglada moge wyslac jak ktos by chciał prosze o pomoc
przyczyn może być kilka: świece,przewody WN,zła mieszanka paliwowo-powietrzna.ja bym na tym plastiku zamontował klapkę antywybuchową.
pozdro
ps. SFI - to skrót nazwy systemu wtryskowego
Alfa Romeo Giulia Sedan Alfy Romeo spotkał się z bardzo ciepłym przyjęciem. A z najcieplejszym oczywiście jego sportowa wersja Quadrifoglio z podwójnie doładowanym silnikiem V6 o mocy 510 KM, który opracowano razem z Ferrari. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.