Opel Vectra C

11 Gru 2018, 17:19

Zależy jak trafisz.. sam znam dwie osoby które miały 307 i nie narzekały..

Ibiza III do 10k jak najbardziej jest do znalezienia.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

15 Gru 2018, 12:13

Panowie a taki Peugeot? [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] w ogóle warto pchać się w 206?
Seviper
Nowicjusz

15 Gru 2018, 12:17

Seviper napisał(a):Panowie a taki Peugeot?

Jeśli gustujesz w autach powypadkowych to tak.

Ogólnie to są lepsze auta niż Peugeot 206 w tym budżecie.
Ossy
Forumowicz VIP

Prawo jazdy: 07 01 2010
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Volvo S60
Silnik: 2.4T
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 2002

15 Gru 2018, 12:55

No najbardziej podoba mi się Seat Ibiza 3. Tylko ja się nie znam na samochodach i musiał bym do ewentualnego obejrzenia pojechać z kimś obeznanym
Seviper
Nowicjusz

15 Gru 2018, 18:43

Zerknij na te tylko większość sprowadzonych w Twoim rejonie..
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]? - tylko tył coś dziwnie wysoko stoi.
[link do oferty na Olx wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do oferty na Olx wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2012

16 Gru 2018, 13:10

Kolego, użytkuję Vectre C, sedan, 2002 rok, kolor złoty, 1.8 16v benzyna+3 letnie lpg. Autko jeżdzone na codzień, ciche, komfortowe. Rozważam sprzedaż, póki co, żadnego ogłoszenia nie dawałem. Sprzedaję dlatego, bo chce coś nowszego (możesz zobaczyć moje posty na forum, czego szukam konkretnie). Auto w stanie dobrym, dwa komplety opon (letnie Goodyear z 2018), aulufelgi, stacja multimedialna z navi filmami dvd itp, remonty przeprowadzane podzespołach renomowanych firm (Lemforder, Nissens, Hengst, Knecht itp.) m.in. wymienione przewody hamulcowe tarcze + klocki, nowe reflektory (stare były zmatowiałe, nie bawiłem się w ich regenerację) olej Valvoline 5W40 zawsze wymieniany na czas, ustawiona zbieżność zero korozji. Pisze w tym temacie tyko dlatego, bo wyczytałem, że jestes z Mielca, a to jest 20 minut drogi odemnie. Jakbyś był zainteresowany to odezwij się. :ok:
Panicz
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Honda CR-V 2.0 i-MMD Hybrid - test spalania
    Rzeczywiste średnie zużycie paliwa w teście What Car: 5,43 l/100 km Główne zalety nieco mniejszej od RAV4 Hondy CR-V Hybrid to wysoki komfort podróżowania, dużo przestrzeni dla pasażerów i oczywiście ...