[VT] Opel

28 Sty 2010, 21:44

Witam po przerwie wkoncu dokonczylem tego opla ale sam nie wiem czy taki mialbyc efekt koncowy zreszta sami zobaczcie i powiedzcie mi co myslicie i co mozna by bylo zmienic Pozdrawiam

przed:
Zdjęcie

po:
Zdjęcie

jeszcze propozycja czarnego lakieru wiem ze jest kilka bledow w zaznaczaniu i widac odbicia czerwonego lakieru

Zdjęcie
LORD
Nowicjusz

Miejscowość: Rzeszów

28 Sty 2010, 21:57

Nie no bardzo ładne to pierwsze :P To drugie nie dopracowane i nie wygląda to za realistycznie :wink:
samurajsj700
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Czernichów/ Sląska
Auto: Audi A 4/WV golf 2 / samurai
Silnik: 90/70/70
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

29 Sty 2010, 21:38

Ogólnie bardzo fajnie :wink: . Bardzo dobrze wyszła maska karbonowa (o ile jest twojego autorstwa :wink: ). Ale te kolory nadwozia oba jak dla mnie nie pasują ten srebrny świeci się jak psu jajca na wiosnę,a ten czarny jakiś taki matowy wyszedł i sprawia wrażenie ''płaskiego''.
Pozdrawiam,
norpaw
norpaw
Stały forumowicz

Zdjęcia: 9
Miejscowość: k/Poznań

28 Lut 2010, 02:20

Moim zdaniem projekt pierwszy jest wręcz idealny (sam chciał bym takie auto :P ), co do opcji numer dwa, to niestety ale wygląda bardziej rzeczywiście przez brak tych odbić na lakerze... Jeśli możesz spróbuj dać lakier niebieski metalic, a wyjdzie (przynajmniej moim zdaniem) idealnie :) Pozdrawiam
Jodi18
Nowicjusz

Miejscowość: Mińsk Mazowiecki
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Patrz na drogę podczas jazdy
    Polskie prawo zabrania kierowcom korzystania z telefonów komórkowych w czasie jazdy, jeśli urządzenie jest trzymane w ręce. Wiele osób ignoruje jednak ten przepis. Obecnie już nie tylko dzwonią i piszą ...