Opel Zafira czy warto kupić

19 Paź 2007, 08:24

jestem zainteresowany kupnem samochodu rodzinnego,konkretnie chodzi mi opola zafirę ,sąsiad ma do sprzedania 1999r.z gazem.Co powinienem wiedzieć na temat tego auta?czy warto go kupić?pozdrawiam i dziękuję
jaro
jaro
JAROSłAW JóZEFOWICZ
Nowicjusz

20 Paź 2007, 07:46

ja nie mam zaufania do opli na twoim miejscu kupilbym vw sharana jest mniej awaryjny pozdro
lukaszkomza
Początkujący

Miejscowość: Więcbork

20 Paź 2007, 19:21

:D lukaszkomza: Nie masz zaufania do opli ze względu na blacharke, czy - skoro jesteś mechanikiem - naprawiałeś te ople z najczęściej jakich przyczyn? Najprościej chwalić VW...no, booooo?
fordon

20 Paź 2007, 19:32

poprostu nie lubie opli ze wzgledu na sylwetke awaryjnosc blaharke nie lubie ich i tyle jezeli ktos chce sobie kupic takie auto to dla mnie nawet lepiej bo wiecej zarobie na naprawie
lukaszkomza
Początkujący

20 Paź 2007, 19:36

prawdą jest tez to ze jest kilka udanych modeli opla np corsa zafira tez nie jest zła ale vw zawsze byl mniej awaryjny.
lukaszkomza
Początkujący

21 Paź 2007, 07:42

lukaszkomza napisał(a):poprostu nie lubie opli ze wzgledu na sylwetke awaryjnosc blaharke nie lubie ich i tyle jezeli ktos chce sobie kupic takie auto to dla mnie nawet lepiej bo wiecej zarobie na naprawie

"Więcej zarobię na naprawie..." Rozumiem, że nie na kolejnych przyjazdach klienta w jego mniemaniu z tym samym - a Ty twierdzisz, że...Panie! Przecież wszystko jest dobrze...? :wink:
fordon

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Nowa Toyota RAV4 - Top Safety Pick+
    Nowa Toyota RAV4, znalazła się w elitarnym klubie Top Safety Pick+ amerykańskiego Insurance Institute for Highway Safety (IIHS). Model uzyskał najwyższe noty we wszystkich pięciu testach bezpieczeństwa, w tym w niezwykle ...

21 Paź 2007, 10:22

fordon ty tu chcesz komuś pomagac czy docinac wszystkim po kolei i prawda jest to ze volkswagen jest duzo lepszym autem niz opel, moze troche drozszy jak go kupujesz ale pozniej nie musisz go tyle naprawiac
mercedes_190_2.0_E
Nowicjusz

21 Paź 2007, 12:46

8) Nie próbuję docinać, tylko oczekuję rzeczowej wypowiedzi, dlaczego to, czy tamto. Prezentowane opinie młokosów są zwykle oparte na starych modelach i egzemplarzach lub gdzieś tam coś przeczytane...zasłyszane. Stąd taki ton moich postów. Nie podoba Ci się - po coś tu wszedł, Mądralo?
fordon

22 Paź 2007, 16:56

fordon napisał(a):.......młokosów............Nie podoba Ci się - po coś tu wszedł, Mądralo?
Znów zaczynasz ? :evil:
Kasik
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 99
Miejscowość: Opolskie

22 Paź 2007, 19:16

:D :shock: Dear Kasik: Co jest niewłaściwego w słowie "młokos" wg Paninego poziomu inteligencji?
Czy nie było tak poza Forum, że Admin nakazał Pani trzymać się od tych tematów z daleka? Moderatorem TUTAJ jest MotoAlbercik i Marcin. Ich wiedza jest adekwatna do porusznych tu zagadnień; Pani ma chyba w Swojej gestii "Na Wesoło"- czyż nie? Bardzo Panią proszę, aby zechciała nie wściubiać Swojego ślicznego, zaróżowionego noska, gdzie pojęcia na temat brakuje. Basta!!! :evil:
fordon