Opinia o Audi A3

27 Sie 2009, 19:11

Witam.
Zastanawiam się nad kupnem Audi A3 rocznik 97-2003. Czy warto kupować to auto? Nie ma z nim problemów? Nie będzie się psuł? Może warto za te pieniądze kupić coś lepszego?
Wspaniała muzyka na wspaniałym sprzęcie:) Wszystko czego potrzebuje:)
Bryza
Początkujący

27 Sie 2009, 23:52

Audi A3 fajne autko, ale jeżeli chce Ci się jeszcze odkładać kasę to uzbieraj na ten nowszy model. Słyszałem, że ludzie ściągają takie audice z zachodu z dobry wyposażeniem za dobrą cenę albo możesz np. ściągnąć lekko uszkodzony np. ostatnio widziałem jak koleś przywiózł takie audi z zarysowanym bokiem bo jakiemuś kolesiowi malować się nie chciało ;p Jeśli chodzi o inne autka hmmm... Napisz co oczekuje od swojego bolida.
Mary$
Nowicjusz

Miejscowość: 3miasto

28 Sie 2009, 07:31

Auto dobre i z silnikiem tdi oszczedne i dynamiczne.Ale za te pieniadze możesz miec trzy lata mlodszy innej marki samochod,lepiej wyposażony i niekiedy w lepszym stanie.Poczytaj na autocentrum i forach innych aut.
rustin
Aktywny

Auto: Mondeo MK3

28 Sie 2009, 09:37

Dzięki za wypowiedzi.
Od swojego autka oczekuje aby było niezawodne (oczywiscie wiem że w autach z roczników 97-2000 ma prawo się coś popsuć, ale chodzi mi o to aby nie była to skarbonka bez dna), musi mieć moc około 100 -130 KM, obojęne mi czy diesel czy benzyna, w wyposażeniu musi być klimatyzacja, ABS, no i poduszka powietrzna. Wielkość auta.... hmm... z tych mniejszych to tylko audi a3 mi się podoba, a tak to jakiś hatchback może.
No i cena.... Najlepiej jak bym się zmieścił w 15 tys. Więcej nie mogę dać.
Wspaniała muzyka na wspaniałym sprzęcie:) Wszystko czego potrzebuje:)
Bryza
Początkujący

28 Sie 2009, 10:37

A3 za 15 tyś w dieslu to może być jak piszesz skarbonka, albo po dzwonku.
Jeśli chodzi o A3 to już takie cuda widziałem związane z tymi autami że nic mnie nie zdziwi.
Tak że co do A3 to radzę naprawdę bardzo uważać, dokładnie oglądać najlepiej z kimś kto zna się na rzeczy.
stasiowski121