Opinia o Citroen C-Crosser

14 Mar 2018, 22:42

Citroen
C-Crosser
2010
Silnik 2.2 HDI
Skrzynia Maualna

[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

Moja opinia będzie krótka i w większości NEGATYWNA

Pierwszy raz jak to zobaczyłem (nie znająć w ogóle tego auta) to odrazu mi tu zajechało japońską technologią, środek rodem z japończyka, obstawiałem maczanie palców Nissana a jak zagłębiłem się w temat to okazało się żę to nieudana kopia Outlandera. A teraz przejdzmy do konkretów. Zacznę od najgorszego czyli od wnętrza. Jedna wielka tandeta, wszystko twarde i trzeszczące, to Dacia przy tym jest dobrze wykonana, fotele gorsze niż w Passacie B4, widać że na wszystkim były ostro cięte koszta. kolejna sprawa to silnik a raczej jego wyciszenie, w aucie mocno słychać klekot diesla, prowadzenie jak na Suva znośne, przestronność też może być. Ogólnie nikomu nie polecam, lepiej kupić Outlandera niż marną jego podróbkę
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

14 Lut 2023, 17:41

Witam czy ktoś wie jak się ściąga boczki w drzwiach czy jakieś zatrzaski czy na wkrety
serweza
Obserwowany

18 Lut 2023, 23:25

Zawsze występuje jedno i drugie.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Latem należy dbać o akumulator tak samo, jak zimą
    Akumulator najczęściej odmawia posłuszeństwa zimą. Okazuje się, że nie z powodu niskich temperatur, lecz głównie z powodu zaniedbań w okresie letnim. Nieprzygotowany do zimy akumulator przestaje działać już przy pierwszych ...