Opinia Opel Corsa C 1,8 GSI 2001

22 Cze 2012, 12:01

Witam
Planuję zakup Corsy C 1,8 GSI z 2001 r. [link do Gratka wygasł] Z tego co udało mi się ustalić to był puknięty z prawej strony (nie znam szczegółów). Jest do poprawek lakierniczych (zderzaki) ale mechanicznie jest sprawny. Był wymieniany rozrząd przy prawie 80 000. Instalacja gazowa również działa poprawnie. Proszę o informację co i jak sprawdzić, o co zapytać, na co zwrócić szczególną uwagę tak żeby nie kupić jakiegoś szmelca. Niestety na mechanice się za dużo nie znam. Proszę o opinię.
gruby123
Obserwowany

Prawo jazdy: 26 04 2004
Auto: Brak

22 Cze 2012, 15:22

Lewa strona malowana i cena jak za GSI troche mała.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

22 Cze 2012, 18:46

Dziękuję za info ale auto niestety się sprzedało zanim miałem możliwość obejrzenia ;/ Szukałam w miarę dobre i niedrogie auto (do 8000) więc też nie można oczekiwać że będzie super igła.
gruby123
Obserwowany

Prawo jazdy: 26 04 2004
Auto: Brak
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czym się różnią alufelgi od felg stalowych?
    Felgi stanowią jeden z istotnych elementów wizualnych i technicznych każdego pojazdu. Wybór między alufelgami, a modelami stalowymi nie sprowadza się tylko do estetyki – różnice między nimi obejmują ...
    BMW xActivity 2003
    BMW xActivity, ten koncepcyjny SAV demonstruje połączenie w konstrukcji jednego pojazdu sportowej dynamiki jezdnej oraz przyjemności z podróżowania z otwartym dachem. BMW xActivity, zaprojektowane jako "kabriolet o ...