Opinia

19 Lip 2011, 20:20

[link do oferty na Allegro wygasł] co uwazacie o tym toledo ? mi sie wydaje ze dostal w tylek jak mozecie podajcie jakies inne warte obejrzenia ogloszenia toledo lub leona TDI 90KM lub 110KM. budzet to gdzies 15- 17 max 18 tys plus oplaty. i wogole czy dobry wybor ktorys z tych seatow czy lepiej szukac innych aut bo zastanawialem sie nad toyota corolla
zyww
Nowicjusz

Miejscowość: ŁÓDŹ

19 Lip 2011, 20:58

W tylek dostal raczej, ale nie za mocno wg mnie, tylko minimalnie uciekla klapa, a przy nowszych autach jednak ciezko wszystko prawie ze idealnie ustawawic. Z przodu ma chyba minimalnie zderzak cofniety.

[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

Albo zdjecie kijowe, albo drzwi maja inny odcien koloru.

[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

Sam nie wiem, to trzeba miernik lakieru zeby ocienic co bylo malowane, a co nie. Albo z lakiernikiem na zywo samochod obejrzec, bo ze zdjec tez ci nie powie.

Ale generalnie jest ok, jak dostal tylko w tylek i to nie za mocno, to warto sie nad nim zastanowic.
No i kontroli trakcji to on nie ma, nawet chyba bez ESP jest, bo cos przycisku nie widze do wylaczenia nigdzie, chyba ze w Toledo takowego nie ma, bo w Alhambrze I po FL jest akurat.
Chyba ze kolo recznego w Toledo jest, bo widze na zdjeciach ze tam jakies przyciski 2 maja, ale nie widze do czego to sa. :P
Czimi
Stały forumowicz

Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: W210 220 CDI

19 Lip 2011, 21:21

dzieki za wyczerpujaca odpowiedz a moze jakies bmw w tej cenie byscie polecili
zyww
Nowicjusz

Miejscowość: ŁÓDŹ
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota RAV4 2.5 Hybrid i-AWD - test spalania
    Zaprezentowana w 1994 roku, pierwsza generacja RAV4 dała początek segmentowi SUV-ów. Obecnie w sprzedaży jest najnowsza, piąta generacja, oferująca rekordową przestrzeń dla pasażerów oraz aż 580 l dla ich bagażu. ...