Opinie na temat programu Warsztat24

02 Cze 2012, 22:47

ktoś korzystał?? macie jakieś doświadczenia?
bmw123
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 01 1994
Auto: bmw m3

05 Cze 2012, 00:28

po co sie pytasz tutaj masz strone, google wystarczy umieć użytkować

http://www.computer-expert.pl/program-warsztat24
wujgoogle
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 11 1990
Auto: syrenka

05 Cze 2012, 12:36

ja wiem jaka on ma strone informacyjna łosiu z google umiem korzystac, ale mi chodzi o wicej informacji jak dziala to wysylanie sms, czy to przydatne jest, itd
bmw123
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 01 1994
Auto: bmw m3

12 Cze 2012, 17:59

Troche racji, że mogłeś poszukać w google, to nie jest jeszcze tak popularny program jak wiele innych, ale chyba obecnie najlepszy na rynku, przyanjmniej wg mnie, a już w szczególności pod względem stosunku jakość/cena albo lepiej pomoc w pracy/cena .

Co do funkcji smsów, to sprawdza się bardzo dobrze w budowaniu dobrej relacji na linii klient- warsztat. Klientom to się podoba, że dostają w takiej formie informację o naprawie ich samochodu.
marian57
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: Opel Astra III

30 Lip 2012, 15:36

I jak ten program, pytanie do użytkowników:

-czy naprawdę płaci się tylko raz 300 zł i te zmiany co później są wprowadzane są za darmo?
- jak z tą funkcją sms?
- czy naprawdę polepsza zarządzanie warsztatem?
wujgoogle
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 11 1990
Auto: syrenka

17 Sie 2012, 19:44

Ale o co konkretnie w tym chodzi? A ktoś sprawdził działanie tego czegoś już na sobie?
matrioszka
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 16 04 1979
Auto: Audi A4 B7, 1.9 TDI 131KM
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Światowa premiera Golfa Varianta
    Podczas Genewskiego Salonu Samochodowego Volkswagen prezentuje – jako światową premierę – nowego Golfa Varianta. W porównaniu z poprzednikiem nowy Golf Variant jest lżejszy nawet o 105 kg. Po raz pierwszy ...

03 Paź 2015, 11:33

Korzystam z tego programu, więc chciałbym podzielić się opinią. Oprogramowanie ma dużo praktycznych funkcji, może działać w każdym systemie operacyjnym. Ponieważ firma warsztat24.com to jego twórca istnieje możliwość dostosowania systemu do indywidualnych potrzeb, nie jest to program "pudełkowy". Ja zdecydowałem się na współpracę także, dlatego, że oferują kompleksowe wsparcie IT - tworzą strony i pozycjonują.
emil9
Nowicjusz

Prawo jazdy: 13 05 2006
Auto: Audi A4
Paliwo: Benzyna

08 Paź 2015, 12:56

Korzystam i mogę powiedzieć, że opłaca się zainwestować w ten program. Dzięki niemu oszczędzam sporo czasu np na smsach do klientów o zakończonej naprawie itd. Faktycznie nie ma tutaj żadnych późniejszych opłat, ani za pomoc techniczną, ani żadnych abonamentów. Na początku przed sprzedażą, osoba produkująca ten program, za małą opłatą dodatkową, dostosowała go do moich potrzeb, co bardzo pomaga w działaniu. Generalnie warto.
Roman77
Nowicjusz

Prawo jazdy: 06 05 1998
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Audi Q5

31 Paź 2015, 13:32

ja też korzystam od niedawna prowadzę mały warsztat. Ciężko jest samemu wszystko ogarnąć faktury, terminy itp. a Warsztat24 pamięta za mnie o terminach. Dwa mogę sprawdzić historię napraw, trzy łatwiej o kontakt z klientem
andrjulubon
Obserwowany

Prawo jazdy: 16 04 1994
Przebieg/rok: 14tys. km
Auto: Ford
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna

07 Lis 2015, 00:54

Bardzo dobry program. Pomaga nam w usystematyzowaniu pracy całego warsztatu. Dzięki temu, że przy jego zakupie, mogliśmy indywidualnie dobrać dodatki potrzebne pod nasz warsztat, cały program jest spersonalizowany typowo dla nas. Bardzo przydaje się również zdalna opieka serwisowa. Jeżeli ktoś się zastanawia nad jego zakupem, to polecam. Lepszego i tańszego programu nie znajdziecie.
Tymoteusz1
Obserwowany

Prawo jazdy: 14 08 1967
Przebieg/rok: 42tys. km
Auto: Mercedes Benz E klasse