Opinie na temat serwisu LPG

03 Cze 2009, 15:34

witam , muszę oddać samochód do gazownika przez 6 lat zero problemów z gazem - niestety wszystko kiedyś się psuje ;-)

polecono mi tego gościa LPG z mikołowa
Proszę tych wszystkich, którzy korzystali z usług tego gazownika o wypowiedź - prawdopodobnie mam do wymiany reduktor.... ale wolałbym zlecić tą wymianę / naprawę fachowcowi a nie " paprokowi" ;-) pozdrawiam
Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae
adam-and1
Aktywny

Miejscowość: Katowice
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: szukam igły ;-)
Paliwo: Benzyna

09 Cze 2012, 11:21

Szczecinecki oddział firmy Kameleon Auto gaz z Koszalina (Szczecinek, ul. Koszalińska 64) to kompletna porażka. Od 2 tygodni sprowadzają czujnik ciśnienia gazu (jest zbyt niskie). A naprawa czujnika ciśnienia polegała na zmianie ustawień instalacji na niewłaściwy czujnik, dzięki czemu ciśnienie gazu było pokazane prawidłowe. Porażka - samochód dzięki temu zabiegowi miał problemy z ruszeniem ze skrzyżowania, a wyprzedzenie ciągnika graniczyło z cudem. Wstydziłbym się na jego miejscu wziąć jakiekolwiek pieniądze za naprawę - jeszcze mi dopłacić powinien... Odradzam!!!
lukasxx
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 01 2001
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Eliminujmy pijków za kierownicą
    Apeluję do wszystkich - nie pozwalajmy komuś, kto wypił alkohol wsiadać za kierownicę - nawet jak jest to nasz najlepszy znajomy, kóry wypił kilka piw na imprezie i postanowił pojechac do domu. Od tego są taryfy. A jak wiemy, ...