Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
PhantomASA1 napisał(a):Moja wiedza na ten temat???Trzymaj się od tych silników z daleka,cholernie problematyczne w serwisowaniu!!!
PhantomASA1 napisał(a):Aby sie przekonać nalezy kupic taki samochod i poczekac do pierwszej awarii silnika!A o taka w samochodzie ktory nowy nie jest nie jest trudno! My tutaj nie mowimy o nowych samochodach tylko używkach.Bo oczywiscie gdy kupisz taki samochod z malym przebiegiem to nie ma problemu,do czasu!
PhantomASA1 napisał(a):Aby sie przekonać nalezy kupic taki samochod i poczekac do pierwszej awarii silnika!A o taka w samochodzie ktory nowy nie jest nie jest trudno! My tutaj nie mowimy o nowych samochodach tylko używkach.Bo oczywiscie gdy kupisz taki samochod z malym przebiegiem to nie ma problemu,do czasu!
pirlo333 napisał(a):Zawsze oprócz dobrych głosów na temat tego silnika znajdzie się ktoś kto uważa inaczej jednak biorąc pod uwagę procentowo tych krytycznych jest zdecydowanie mniej. Druga sprawa to że jak ktoś kupi zaniedbany to właśnie później twierdzi że to najgorsza jednostka. Czytając opinie na różnych forach czy autocentrum jest to jeden z najbardziej chwalonych silników.
PhantomASA1 napisał(a):Pirlo sek w tym ze Mitsubishi niestety ten silnik nie dopracowało tak jak nalezy czego nie mozna powiedziec o silnikach zwykłych 1.8 ktore sa b.dobre i godne polecenia.Te silniki GDI to był taki fajerwerk okazalo sie,że niedopracowany,no wiesz póki z malym przebiegiem.Nie wiem czy Mitsubishi rozwija dalej ten temat.Ja tylko pisze to co sadze,ja takiego silnika bym nie chciał,po cholere mi to?ze troche mniej spali?Zapytajcie mechanikow co sadza na temat tych silnikow.
PhantomASA1 napisał(a):Ja tylko pisze to co sadze,ja takiego silnika bym nie chciał,po cholere mi to?ze troche mniej spali?.
PhantomASA1 napisał(a):Robson jestes pierwszym gosciem ktory mnie rozsmieszyl,150 tysiakow?To Dacie robily bezproblemowo wiecej!
PhantomASA1 napisał(a):,moja 190-tka zrobila 700 kkm,benzyna nim silnik padl ,a nie bylo przy nim robione nic! Mam Renault Clio 1.2 180 kkm ,silnik jak nowy jeszcze a ty sie chwalisz 150 kkm przebiegu
PhantomASA1 napisał(a):Robson o czym ty piszesz? Jestes chyba jedynym czlowiekiem ktory chwali silniki GDIMitsubishi a kazdy wie ,że to jest po prostu niewypal ktory przerosl Mitsubishi!Kto chce niech sobie kupi tylko po co jesli zwykle silniki 1.8 sa po prostu lepsze,zdecydowanie lepsze?
a ty znowu z tym przebiegiemPhantomASA1 napisał(a):Lug to bacz tylko by nie miala duzego przebiegu!
PhantomASA1 napisał(a): Jestes chyba jedynym czlowiekiem ktory chwali silniki GDIMitsubishi
PhantomASA1 napisał(a):a kazdy wie ,że to jest po prostu niewypal ktory przerosl Mitsubishi!Kto chce niech sobie kupi tylko po co jesli zwykle silniki 1.8 sa po prostu lepsze,zdecydowanie lepsze?
Baza z danymi technicznymi samochodów marki MITSUBISHI. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne MITSUBISHI