Opinie serwisu Euro Klima ul.Szyszkowa 68 Warszawa..?

23 Cze 2010, 12:49

Witam,

był ktoś w tym serwisie zajmuja się klimatyzacją podobno...

miał ktoś z nimi do czynienia, bo telefonicznie na dzień dobry nie są zbyt konkretni...
jakby łaske robili że sprawdzą samochód...

proszę o opinie na temat tej firmy...

Pozdro
Marinsxx
Nowicjusz

09 Lip 2010, 13:32

Taaa, goście mili aż do bólu.... najlepiej nie przeszkadzać, najlepiej wogóle o nich zapomnieć! Obsługa beznadziejna i olewanie klienta.
Klima świeżo nabita ale przestała załączać. Podjechałem do nich że może sprawdzą czy przypadkiem nie przetarł się przewód, albo na kostce nie styka a może grubsza sprawa jakaś. Nie i już, trzeba się umówić.... Mówię że nie wiem co to, i ile będzie kosztować i czy mam się umówić na cały dzień czy na 10 minut. U nas zawsze umawiamy się na cały dzień - usłyszałem. Nie raczył nawet sprawdzić co to może być, baa nie raczył nawet unieść wzroku od komputera...
plen
plen
Nowicjusz

Miejscowość: Wawa
Prawo jazdy: 01 01 2001

09 Lip 2010, 13:52

dzięki za info :wink:

znalazłem magika mechanika, rzut beretem od Warszawy.

wszystko naprawia, a jak nie on to zna kogoś kto to zrobi :arrow: ^^,
a w ASO audi krętacze/mechanicy to szybciej wymienia CI pół samochodu i jak przez przypadek wymienią tą złą część to fart i podliczą cie na grube tysiące...

za diagnostyke i niby grzebanie bez mojej zgody chcieli mi naliczyć 450 zeta...
to im dałem popalić... myślałęm że skończy się zabawą z Policją

jeszcze mam napisać do AUDI w NIEMCZECH żeby odebrali Kulczykowi licencje na AUDI bo hańbi ich logo :cool: robiąc takie przekręty z klientami.

tak czy siak ASO chciało mnie podliczyć na 6000 zł i nie wiadomo czy naprawią a mój nowy magik wziął 500 zł za znalezienie zepsutych elementów+ wymiana 3 z 4 bo 4-tej części mu zabrakło więc na 2 raz już umówiony jestem :smile:

tak czy siak wiem już gdzie jeździć wrazie czego. :lol:

pozdro.
Marinsxx
Nowicjusz

11 Lip 2011, 01:50

UWAGA !!! NA EURO KLIME ULICA SZYSZKOWA 68 !!!

Chetnych posiadaczy za duzej ilości gotówki oni mile obsłużą. a Teraz na poważnie. wydałem 3000 PLN u nich na naprawe klimy w audi a6 spreżarka bez sprzegłowa i takie tam naprawiali i poprawiali przez 2 lata i niestety wiedza i umiejętności im sie skończyły i powiedzieli bym sobie jechal gdzie indziej bo juz za duzo dołozyli do mojej naprawy. wymienili parownik osuszacz dali regenerowana sprezarke a sprzegielka jak zruwalo tak zrywalo. i tak jak nadmienilem kazali sie zabierac i naprawiac gdzie indziej bo juz nie wiedza co z tym dalej. diagnoza moja byla taka ze miałem wymianiana sprezarke ale oczywiscie ze starym zaworem cisnienia. a jeszcze jedno zaplacilem za nowy presostat a co sie okazalo ze wsadzili mi uzykwe z innego audi a policzyli prawie 3 razy drozej niz w IC bez znizek. w moim Prekonaniu sa to naciagacze wyludzacze i jeszcze jedno fachowcami to oni nie sa no moze i sa ale napewno nie od klimatyzacji. naprawilem sam klime niestety wydalem tylko 300PLN trzysta zlotych i działa juz 3 m-c. wcześniej obiazy wyly takie ze cisnienie wskakiwalo nawet do 30 bar i sprzegielko nowe teraz w kazdej pozycji jest 12 czyli idealne i dziala perfekcyjnie.

POzdrawiam Piotr
[email widoczny po zalogowaniu]
Piotr75
Obserwowany

Auto: a6

17 Lip 2011, 18:56

ja jestem wierny serwisowi Pol-Mot auto i taka sytuacja na szczęście tam mi się jeszcze nie przytrafiła, mechanik wymienia zawsze tak że działa i co ważne nie wymienia przy tym 10 zbędnych działających części.
Manollo
Nowicjusz

Miejscowość: Stara Błotnica
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...