Mam okazje kupić Audi A4 B5 z 2002 roku z silnikiem 1.8T 150KM Kombi Wersja Sport. Jakieś regulowane zawieszenie alufelgi 17'' cena 17 000 Stan wizualny ok nie licząc pęcherzyka rdzy na tylnich drzwiach w rogu. 250 000 przebieg. Wszystko w nim porobione. Czy jest to opłacalny zabieg?
Jak Ci się podoba to bierz, ale ja bym nie dał za takiego starocia 17 tysięcy. Co mnie interesuje jakieś zawieszenie, felgi pakiety sport. Właściciel włożył kupę hajsu i liczy że to odzyska.
A4 B5 było produkowane do 2001roku to takie małe sprostowanie no chyba że pierwsza rejestracja była w 2002roku. Druga sprawa 17k kogoś zdrowo poje... za tyle idzie już znaleść B6 z początku produkcji.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
A4 B6 2002 moja pomyłka Wiem ze cena trochę duża. Co do zawieszenia jest obniżone i w bagażniku jakiś regulator do niego. nr VIN mówi ze nie Ma wpisów w ASO.
Biturbo, Twin Turbo, Twin Scroll Turbo – co to wszystko znaczy? Wyposażenie silnika w turbosprężarkę to skuteczny sposób na uzyskanie dużej mocy przy niewielkich rozmiarach. Problemem jest jednak uzyskanie szybkiej reakcji na naciśnięcie pedału przyspieszenia – bezwładność ...
Radzę sprawdzić stan tego legendarnego 1.8T, wczoraj pojawił się fajny filmik z legendarnym i pancernym A6 z turbo, właściciel oczywiście kozaczek typowy ujeżdżacz Audi co to nie on. A tam na benzynie 100 kuni, całe STO KUNI zostało... Silnik padaka
byłem i się przyjrzałem. to ma normalne zawieszenie. A z tyłu jest komp. od nawigacji. wstawię wam zdjęcia. Koła 18'' są. Opony ze 2 sezony pojeżdżą. Zimowych brak. Środek fotele ok. Trochę powycierane przyciski i miejsca do sterowania. Mówił ze malowane 2 elementy drzwi lewe tył i zderzak tył lewe. Troche to dziwne bo mój 20 passat nic takiego nie ma.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.