Opony dębica

25 Lut 2010, 23:37

Proszę o opinię co sądzicie o oponach 175/65R14 Dębica frigo 2
Napiszcie czy za tą cenę jest warto je kupić??
darekt12
Nowicjusz

Miejscowość: Łódz

26 Lut 2010, 07:24

U mnie w Lanosie na zime są Frigo 185/14 i autko db na nich jeżdzi,nie ma problemów.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

26 Lut 2010, 10:02

Ja mam te opony i jestem bardzo zadowolony, zdecydowanie mogę Ci polecić jeżeli chcesz kupić nie drogie a dobre opony.
BMW- Biała Może Więcej
zbychu57
Aktywny

Miejscowość: Białystok

26 Lut 2010, 11:28

Osobiście nie mam, ale w mojej rodzinie jest kilka aut z tymi oponami i jeżdżą i nie narzekają, aczkolwiek słyszałem odgłosy, że Frigo jedynki było nieco lepsze - dwójki podobno bardziej się ślizgają na mokrej nawierzchni i na błotku pośniegowym. Ale za to lepiej od jedynek sprawują się na samym śniegu. Klienci równiez takie donsy mi robili jak byłem przed wyborem kupna opon zimowych. Ale w końcu kupiłem Goodyear Ultra Grip 7 za 200 zł szt. Jeżdże już drugi sezon i oponki naprawdę dobrze sprawują się i na śniegu ( nie ma na nich mocnych na śniegu) i na mokrym asfalcie tez są super. No ale ja dużo jeżdżę i po równym terenie i po górach.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000

26 Lut 2010, 19:58

Mój tata jeździ na tych oponach i naparwde jest zadowlony, szczególnnie w zimie dobrze trzymaja sie nawierzchni, szczególnie dobrze się sprawdziły teraz zimą, dobrze odprowadzają wodę, także ok, a po za tym POlskie, a nie jak juz niemal wszytsko chińskie
motofreak
Nowicjusz

Miejscowość: kraków
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Rzadko spotykane samochody Lexusa. Znasz wszystkie?
    Lexus RX czy LFA to samochody, o których słyszał praktycznie każdy. Ale w historii japońskiej marki powstały auta koncepcyjne, egzemplarze pokazowe, a nawet model produkcyjny, których w Polsce praktycznie nie ...