Opony dębica

25 Lut 2010, 23:37

Proszę o opinię co sądzicie o oponach 175/65R14 Dębica frigo 2
Napiszcie czy za tą cenę jest warto je kupić??
darekt12
Nowicjusz

Miejscowość: Łódz

26 Lut 2010, 07:24

U mnie w Lanosie na zime są Frigo 185/14 i autko db na nich jeżdzi,nie ma problemów.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

26 Lut 2010, 10:02

Ja mam te opony i jestem bardzo zadowolony, zdecydowanie mogę Ci polecić jeżeli chcesz kupić nie drogie a dobre opony.
BMW- Biała Może Więcej
zbychu57
Aktywny

Miejscowość: Białystok

26 Lut 2010, 11:28

Osobiście nie mam, ale w mojej rodzinie jest kilka aut z tymi oponami i jeżdżą i nie narzekają, aczkolwiek słyszałem odgłosy, że Frigo jedynki było nieco lepsze - dwójki podobno bardziej się ślizgają na mokrej nawierzchni i na błotku pośniegowym. Ale za to lepiej od jedynek sprawują się na samym śniegu. Klienci równiez takie donsy mi robili jak byłem przed wyborem kupna opon zimowych. Ale w końcu kupiłem Goodyear Ultra Grip 7 za 200 zł szt. Jeżdże już drugi sezon i oponki naprawdę dobrze sprawują się i na śniegu ( nie ma na nich mocnych na śniegu) i na mokrym asfalcie tez są super. No ale ja dużo jeżdżę i po równym terenie i po górach.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000

26 Lut 2010, 19:58

Mój tata jeździ na tych oponach i naparwde jest zadowlony, szczególnnie w zimie dobrze trzymaja sie nawierzchni, szczególnie dobrze się sprawdziły teraz zimą, dobrze odprowadzają wodę, także ok, a po za tym POlskie, a nie jak juz niemal wszytsko chińskie
motofreak
Nowicjusz

Miejscowość: kraków
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dobry wzrok to podstawa naszego bezpieczeństwa na drodze!
    Dobry wzrok ma bardzo duże znaczenie dla bezpieczeństwa kierowcy. Ważne jest nie tylko to, gdzie patrzymy, ale także jak widzimy. Stąd niesłychanie istotne jest dbanie o nasze oczy. Parametry układu wzrokowego, istotne dla ...