REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Twoje konto przekroczyło maksymalną ilość nieprzeczytanych postów: 1000 Zostały usunięte informacje o nieczytanych postach z wyjątkiem postów napisanych przez ostatnie: 3 dni
Ilość usuniętych nieczytanych postów: 566
markac napisał(a):Twoje konto przekroczyło maksymalną ilość nieprzeczytanych postów: 1000 Zostały usunięte informacje o nieczytanych postach z wyjątkiem postów napisanych przez ostatnie: 3 dni
Ilość usuniętych nieczytanych postów: 566
Czy ten komunikat musi ciągle się pokazywać po każdym wejściu w wątek??
Nie sledze całego forum!!
No i poprawcie nagłówek forum bo się sypie na FF 3!
Obrazek
Luq napisał(a):Troche zle zinterpretowalem Twoja wypowiedz, mianowicie jako "atak" na mlodych kierowcow a sluchania tych glupot mam juz serdecznie dosc. Zeby nie bylo to sam mam rocznikowo "tylko" 20 i byc moze dlatego tak na mnie dziala. Bo wszedzie sie slyszy, ze mlody kierowca zly bo taki czy owaki.
Luq napisał(a):A siebie uwazam za naprawde bdb kierowce, duzo lepszego od wiekszosci tych "doswiadczonych". I nie jest to tylko moje zdanie...
Dishman napisał(a):OK, ale jak wytłumaczysz, że posiadasz zwyżki w ubezpieczeniu? Czym to jest spowodowane?
Nie martw się, wg. statystyk ok. 80-90% kierowców uważa się za dobrych i bardzo dobrychTaka to już polska tradycja
piotrauto napisał(a):co do szybkiej jazdy po drogach suchych to nawet przy dosć szybkim wchodzeniu w zakręty na oponach letnich nawet przy temp ponizej 0 auto zachowuje sie bardzo stabilnie i jest jakby przyklejone do asfaldu, i nie wyjezdza przodem ani tyłem