Cześć. Ze spadającym dziś śniegiem postanowiłem poszukać opon zimowych do mojej Poli. Mianowicie, zalecane opony do mojego Polo to 175/65 R13 lub 185/55 R14. Trafiłem okazję na opony z felgami od POLO II: [link do oferty na Olx wygasł] Wulkanizator polecał na zimę, trochę mniejsze opony. Ale czy aż tak wąskie? Proszę o opinie, czy szukać czegoś innego czy te będą spoko. Dzięki!
WSMP - Imponujące auta GT3 Sezon Wyścigowych Samochodowych Mistrzostw Polski w pełni. Piekielnie mocne auta klasy GT3, zacięta rywalizacja w pucharach markowych, a także efektowny pokaz driftu Kuby Przygońskiego uatrakcyjniły weekend na Torze Poznań. ...
Czy klasyk może być wyposażony w nowoczesne technologie? Właściciele klasycznych samochodów nie zawsze trzymają swoje cacka "pod kocem". Można spotkać również takich, którzy – chcąc wygodnie korzystać z takiego auta na co dzień – wyposażają go w ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.