Kiedy wciskam pedał przyspieszenia, czuje jakby moja noga na tym pedale była pod wpływem oporu. Kiedy przyspieszam, czuje opór i mrowienie tego pedału. wiecie co to może być. Prędzej jak wciskałeg gaz, to samochód ładnie chodził a teraz czuje taki opór. Czekam na podpowiedzi.
katan1231 napisał(a):Chodzi mi o pedał przyspieszenia, a nie o sprzęgło
To zmienia postać rzeczy. Napisz jaki tam jest silnik bo to ważne. Jeżeli gaz jest na lince to problemem może ona sama uszkodzona w osłonie przez co się zaciera i pedał ciężej chodzi.
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Czy na autostradzie, ekspresówce można wyprzedzać z prawej strony? Nie wiem czy wiecie ale będąc kierowcą powinniście wiedzieć jak to wygląda w naszym kraju i czy dozwolone jest wyprzedzanie z prawej strony na autostradzie i drogach ekspresowych? Piszcie w postach podajcie jakieś krótkie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.