Oprogramowanie Polskiego menu do peugeot 407 sw

25 Kwi 2021, 22:19

Witam serdecznie, nabyłem Peugeot 407 sw sprowadzonego z Niemiec i mam problem z radiem, ponieważ nie ma w ustawieniach języka Polskiego, potrzebował bym pomocy na jakiej zaufanej stronie można zakupić takie oprogramowanie z językiem Polskim do takiego modelu samochodu. Gdyż mam problem z językami obcymi :D . Proszę o szybką odpowiedź. Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam.
Wojciechhh
Nowicjusz

26 Kwi 2021, 09:27

Menu w języku polskim wraz z instrukcją kupisz bez najmniejszego problemu na allegro.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000

26 Kwi 2021, 09:41

Szukałem już na allegro i problem polega na tym, że tam są same nawigację, a mi chodzi o samo menu o Języku Polskim.
Wojciechhh
Nowicjusz

27 Kwi 2021, 09:25

Samego menu po polsku nie kupisz. Trzeba kupić z nawigacją. Zresztą w navi są nowsze mapki wgrane. Chyba, że masz te małe wyświetlacze, to nic nie zrobisz niestety. Nawet w ASO nie było języka polskiego do tych menu w małych wyświetlaczach. Język polski jest dostępny tylko i wyłącznie do tego dużego, kolorowego wyświetlacza.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000

27 Kwi 2021, 09:34

Dobrze, dziękuję za pomoc. Miłego dnia
Wojciechhh
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota S-FR Racing Concept
    Rok po premierze S-FR Toyota pokazała na Tokyo Auto Salon 2016 jego wyczynową wersję – S-FR Racing Concept. Model powstał w japońskim studiu Toyota Gazoo Racing, które opracowało do niego bogaty pakiet aerodynamiczny, ...