Część lubię byc oryginalny wiec poszukuje auta malo spotykanego na polskich drogach do 15 tys.Chodzi mi o to żeby miał niezłe osiągi i nie palił za dużo, wiem ze te rzeczy trudno ze sobą połączyć ale może jakoś się uda
Coś takiego może Cię zainteresuje, silnik mimo że mały kopa ma niezłego.
No i na palcach od jednej ręki wyliczę ile razy widziałem go w życiu.
[link do oferty na Allegro wygasł] albo takie coś, jak dla mnie piękny pojazd, rzadko spotykany, ale jednak już coraz częściej.
wczoraj takową sprzedałem za 15k z roku 2000 piękny samochód i bardzo rzadki na naszych i nie tylko drogach
o ten dokładnie
[link wygasł][link wygasł]
auto ma motor 1.6 105 KM w drodze powrotnej z Monachium spalanie wyszło ok. 7 L/100 km
osiągi dosyć przyzwoite, auto świetnie się prowadzi ma sportowy charakter, niziutkie, dodakowo skóra, klima, piękne alufelgi naprawdę polecam Ci taki samochód, aż żal było sprzedawać, a chętnych była kolejka
Oryginalny do 15 tys.?
Chrysler 300M !!!
Napewno samochód oryginalny. Ostatnio śmiałem sie jak ludzie sobie przy nim robili zdjęcia, chyba nie mieli zbyt pojęcia o motoryzacji
Wynajem długoterminowy vs. leasing – co się bardziej opłaca? Leasing czy wynajem długoterminowy? To pytanie zadaje sobie coraz więcej osób szukających wygodnego sposobu na korzystanie z auta bez konieczności jego zakupu. Sprawdź, które rozwiązanie będzie bardziej opłacalne ...
Nadwozie koncepcyjnej Kia Sportspace W przeciwieństwie do klasycznych pojazdów typu kombi, station wagon czy nawet shooting brake – Kia Sportspace wyróżnia się zdecydowanie odmienną i wyszukaną architekturą w stosunku do tradycji. Wydłużoną ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.