Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Login napisał(a):Co do rozrządu - wymieniałem go w zeszłym roku i zrobiłem od tego momentu może z 10 tysięcy, więc bez sensu wkładać nowy. Wiem, że powinno się za każdym razem, ale tutaj nie widzę sensu po prostu
Kao napisał(a):Szanowany się mechanik nie pozwoli zostawić starego rozrządu
Czyli w moim przypadku 2 razy w roku.... Dla mnie bezsens. Co do pracy mechanika to przecież to oczywiste że chciałby za to kasę w końcu po to ma warsztat a nie dla hobby. A uwierz ze w pół godziny miski nie zdejmiesz a gdzie jeszcze ja wyczyścić i sprawdzić panewki, zleci 2 godzinki jak drut i trzeba by za to policzyć prawie 200 zł + uszczelka żaden mechanik takiej pracy za free nie zrobi i też nie wielu klientów wyrzuci tak se 200 złMotoAlbercik napisał(a):Nie za każdym razem. Ale co druga wymiana oleju, to byłoby wskazane,
Baza z danymi technicznymi samochodów marki PEUGEOT. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne PEUGEOT