Oryginalne radio megan scenic! Zmieniarka??

29 Sty 2008, 21:44

Hej zastanawiam się czy da się w oryginalnym radiu montowanym przy Reno Megan Scenic I zamontować zmieniarkę na płyty cd?? Wiecie może jak to się robi słyszałem że można ją włożyć do schowka pod siedzenie Mógł by ktoś polecić jakąś zmieniarkę w rozsądnej cenie ??
grzesiek164661
Nowicjusz

30 Sty 2008, 08:55

Elektrycznie da się to połączyć ale nie wiem czy będzie to pracować (bo może być tak, że będą inne protokoły transmisji)
Będzie tylko wyciągać magazynek, natomiast radio nie widzi zmieniacza tylko go uaktywniać. Najprościej kupić radio a do niego zmieniarkę tej samej firmy.. z tego co wiem zmieniarkę jvc na allegro znajdziesz za 200zł (taką najtańszą).. poczytaj tutaj -> http://www.studio24.prv.pl/

Jednak myślę, że owe zadanie jest wykonalne.. 8)
" Śmierć zawsze wsiada z nami do samochodu, i czeka.."
Hell_Soul
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Chełmno / Kraków

03 Lut 2008, 14:42

No właśnie w tym problem że w samochodzie zamontowany jest wyświetlacz ale nie w radiu jest on wyżej jest bardzo praktyczny i chciał bym go zachować dlatego nie chce wymieniać radia bo na pewno nie będzie ono współpracować z tym wyświetlaczem
grzesiek164661
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Renault Maxity Euro V - mała ciężarówka
    Renault Maxity – mała ciężarówka (samochód dostawczy) zabudowana na bazie ramy z wagonową kabiną, wprowadzona na rynek w 2007 r., poddana została wielu modyfikacjom wraz z wejściem w życie nowych norm ...
    Wörthersee 2017 - doroczny zlot miłośników GTI
    Nad jeziorem Wörthersee w Austrii odbywa się co roku największy zlot samochodów Volkswagena w wersji GTI. W tym roku prawdopodobnie to niezwykłe święto odwiedzi około 200.000 fanów. Volkswagen przygotował ...