witam wczoraj mialem niemile zdarzenie niestety z mojej winy.dogadalem sie z wlascicielem auta i podpisalem oswiadczenie ze przyznaje sie do szkody z mojej winy.czy ktos wie moze czy ja musze cos zglosic do ubezpieczalni lub czy ubezpieczalnia bedzie cos jeszcze ode mnie chciala?jakies dokumenty czy cos podobnego.pozdrawiam
rozumiem a tam przyjdzie tylko wiadomosc ze z mojej polisy bedzie naprawiane auto czy cos trzeba bedzie potwierdzic czy doslac jakies dokumenty?poniewaz wyjezdzam niedlugo i nie jestem pewien co robic
archi4lo napisał(a):przyjdzie tylko wiadomosc ze z mojej polisy bedzie naprawiane auto
... Twoja rola się skończyła - otrzymasz zawiadomienie o wypłaceniu odszkodowania z Twojej polisy, i na ile pln ... możesz potem zadzwonić i popytać czy będziesz miał zwyżkę składki ... pozdro ...
Wynajem długoterminowy vs. leasing – co się bardziej opłaca? Leasing czy wynajem długoterminowy? To pytanie zadaje sobie coraz więcej osób szukających wygodnego sposobu na korzystanie z auta bez konieczności jego zakupu. Sprawdź, które rozwiązanie będzie bardziej opłacalne ...
Toyota silniki 1UZ-FE i 3UZ-FE Układ V8 z dwoma wałkami rozrządu. Pojemność: 4 i 4,3 litra. Zalety: dobra baza do tuningu, niewielka masa. Wyprodukowane przez Toyotę silniki V8 1UZ-FE i 3UZ-FE zdobyły szacunek i popularność wśród entuzjastów ...
ze znizek to napewno cos poleci ale co zrobic...na szczescie zwykla parkingowka z kims kogo znallem a ze mial navare wiec i tak podejrzewam ze taniej bedzie z ubezpieczenia.poszedl zderzak reflektor przedni i odprysnal lakier z blotnika...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.