Oszczędne auto do 30tys ?

04 Lut 2014, 16:31

Może ja podam inną propozycję a mianowicie co powiesz na model Skody Octavii sedan? Bo wg mnie auto jaki najbardziej godne uwagi,co o tym sadzisz? Powiedzmy z silnikiem diesla 90 lub 110km. Dużo lepsza opcja niż Laguna.
OponyImpolex
Początkujący

Auto: Audi A3
Silnik: 1.9 140KM
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna

04 Lut 2014, 16:40

To ja zaproponuje coś innego, przejdź się jednym i drugim i dopiero potem pisz co lepsze. Bo chyba nawet nie siedziales w Lagunie
czeslaw555
Zaawansowany

Zdjęcia: 1
Miejscowość: GKA- pomorskie
Auto: Peugeot 508
Silnik: 2.0 HDi 163km.
Typ: Kombi
Rok produkcji: 2014

04 Lut 2014, 17:06

Polecasz Octavie I osobie która ma na wydaniu 30k :mrgreen:
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

04 Lut 2014, 17:47

Zgadza się, ani jednym ani drugim autem nie jeździłem, po prostu chciałem zasięgnąć Waszej opinii na co warto zwrócić uwagę. Zapewne zanim Passat się sprzeda trochę czasu upłynie, więc mam jeszcze 'chwilę' do zastanowienia się nad autem. ;d
teel
Nowicjusz

Auto: VW Passat B5 FL

05 Lut 2014, 01:31

OponyImpolex napisał(a):Może ja podam inną propozycję a mianowicie co powiesz na model Skody Octavii sedan? Bo wg mnie auto jaki najbardziej godne uwagi,co o tym sadzisz? Powiedzmy z silnikiem diesla 90 lub 110km. Dużo lepsza opcja niż Laguna.

Chyba w byciu kompaktową taczką z belką skrętną z tyłu :twisted:
mihau
Początkujący

Miejscowość: Stobno k./Szczecina
Auto: BMW X6
Silnik: 3.0 d
Typ: SUV
Rok produkcji: 2008
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Poznań Motor Show - nowa data targów!
    Wczoraj późnym wieczorem pojawiła się informacja o przełożeniu największych targów motoryzacyjnych Poznań Motor Show które miały odbyć się między 26, a 29 marca 2020 roku. Nowy termin w którym ...