Oszczedny bezawaryjny w miare komfortowy samochod do 8800

19 Sie 2013, 20:35

Czesc , mam mały dylemat , planuje zakup samochodu , i nie bylo by w tym nic nadzwyczajnego ale samochod musi spelniac 3 warunki , ekonomiczny w miare bezawaryjny i komfortowy , a kwota niewielka , wiec dobrze jak spelni chociaz dwa pierwsze czyli tanio i bezawaryjnie bede mogł zrobic 1000km w dwie strony , duzo czytam na temat roznych samochodow a ile ich jest tyle jest opini , mozna zgłupiec , ale mam juz swoje typy tylko niewiem który bedzie z nich najrozsadniejszy , no i tez chce poradzic sie waszych opini i waszych typów moje to

astra g 98 -2000 tylko niewiem jaki silnik najlepszy czyli bezawaryjny do gazu no i troche maly
peugot 406 tez w gazie lub HDI lecz strasza mnie koszty ewentualnych remontów tego silnika
vectra b - to był moj nr na poczatku ale troche poczytalem o niej opini i juz dystans do niej :)
honda accord v - ciezko znalesc w miare dobrze utrzymany egzemplarz
toyota avensis 99 - niewiem jakie ceny czesci
skoda octavia 99 - mała wiedza o tym samochodzie w sumie

jakie sa wasze typy i opinie ? chetnie skorzystam z nich i z góry dzieki :ok: :ok: :ok:
wSmok
Obserwowany

Prawo jazdy: 14 09 1988
Przebieg/rok: 12tys. km
Auto: astra f
Silnik: 1.6
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1994

19 Sie 2013, 20:48

Mitsubishi Carisma GDI,dynamiczny i oszczędny silnik (8l pb) ale nie znosi gazu.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Transport ładunków sypkich
    Do przewozu sypkich i suchych produktów luzem niezbędny jest odpowiedni sprzęt oraz wykwalifikowana kadra. Ważne jest także wieloletnie doświadczenie pozwalające odpowiednio transport przygotować oraz przewidzieć prawdopodobne ...