DRUGIEGO MAILA OTRZYMAŁEM TEJ TREŚCI:Witam,
W tej chwili samochód jest pod moją opieką i używane w Szkocji. Mogę zorganizować transport do kraju korzystanie z usług firmy spedycyjnej dostawy.
Działają one szybko i są one za pomocą bezpieczeństwa i serwis gwarancyjny. Nazwa firmy jest TransPortal LTD (
www.transportal.tk) i mieli magazynu w Durham (Wielka Brytania), nie tak daleko.
W przypadku wysyłki będą korzystać z przyczepy samochodu i nie będzie koniec dłużej niż 3-4 dni.
Będą prosić o dowód pieniądze przed rozpoczęciem procedury wysyłki.
Będziesz musiał potwierdzić płatność przez rachunek bankowy do nich i te pieniądze będą trzymane na koncie ochrony, aż do ostatecznej decyzji.
Będziesz miał 5 dni do wglądu it.If chcesz to po prostu podpisać dokumenty i wysyłają pieniądze na moim koncie.
Istnieje również polityki zawarte zwrotu, w przypadku gdy nie zgadzają się ze stanem pojazdu.
Oni po prostu zwrócimy Ci pieniądze z powrotem tą samą drogą (rachunku bankowego). W ten sposób nie da się uniknąć jakiegokolwiek problemu, które pochodzi od nabywcy takich jak od sprzedającego!
Potrzebuję następujących informacji od Ciebie, aby rozpocząć transakcję:
Pełna nazwa:
Ulica:
Kod pocztowy / Miasto:
Kraj:
Telefon komórkowy nie #:
Otrzymasz numer przesyłki, który pozwala sprawdzić transportu każdej chwili na ich stronie internetowej.
Telefon: 0044 740 769 4467
HA HA HA. CIEKAWE, PRAWDA?