Oszuści z Rudy Śląskiej

16 Mar 2010, 18:26

1 sklep :http://motomaximus.pl/ Ruda Śląska ( jeśli nie wolno linków podawać to przepraszam, ale chciałbym aby każdy wiedział co to za..... )
- pseudonim allegro Gigantmoto ( a to ich opinie - [link do oferty na Allegro wygasł] )

Mój przypadek - Kupiłem pompę do Opla dostałem do BMW. ( ustaliłem zwrot z jakimś kolesiem ze sklepu. pompę wysłałem na ich koszt, nie odebrali ) koszta transportu podwoiły się. - sprawa bieżąca, ale się nie poddam.
Ostatnio edytowany przez plewcio, 16 Mar 2010, 21:25, edytowano w sumie 1 raz
plewcio
Nowicjusz

Miejscowość: Kędzierzyn

17 Maj 2010, 15:05

Chyba jednak nie przypadek, ja kupiłem pompę do BMW która nie pasuje, odesłałem i dostałem fakturę korektę i na tym koniec kasy brak. Oszuści i tyle
Stasiek-
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa

11 Mar 2022, 10:59

Widzę ze nie tylko mnie nieprzyjemności spotkałem w tym " serwisie"...
wystawiają się, z najlepszymi cenami czy to allegro czy telefonicznie. po złożeniu zamówienia na paczke trzeba troche poczekać. wtryski przyszły zamontowane brak dokumentów od wtryskiwaczy, czegokolwiek co potwierdzałoby regeneracje... bez kodów niekompletne. po załozeniu do samochodu samochód pali na 3 gary, wiec co demontaż reklamacja odsyłka, tydzień czekania. Przyszły inne "stare zapisałem numery z wtryskiwaczy" załozone auto nie chce odpalic w ogole, nie chca sie dogadać strata pieniedzy i bawienie sie w odsyłanie. mialem 3 takie sytuacje z 1 wtryskiwaczami, kupilem te same wtryskiwacze od kogos innego dostałem nowe kody i wszystko dziala do dzis.. a zrobiłem 3500km jedna wielka żenada
deku602
Obserwowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Sprzedaż opon w 2020 roku (PZPO)
    Pierwsza połowa roku bardzo zła, kolejne kwartały coraz lepsze. Według danych Polskiego Związku Przemysłu Oponiarskiego (PZPO) w czwartym kwartale 2020 roku widać częściowe odbicie sprzedaży opon na rynek – wzrosty ...