Oszust Auto-Full sc Szczypek Siemianice

07 Sie 2014, 10:40

Zamówiłem używaną część do Espace'a - przysłano mi część naprawianą i to jeszcze nieskutecznie - nie do użytku. Po złożeniu reklamacji kazano mi przesłać mailem zdjęcia części, co niezwłocznie uczyniłem - miałem też przesłać sms z numerem mojego telefonu, bo ktoś miał oddzwonić. Oczywiście kontaktu zero, więc dzwonię i okazuje się, że po obejrzeniu zdjęć (potwierdzenia otwarcia maila nie dostałem) oni takiej części nie wysłali (zatem podmienił mi ją kurier lub to ja ją podmieniłem - czytaj chcę wyłudzić od biednego i uczciwego Jerzego Szczypka sprawną część lub kwotę 120 pln.). Poniewczasie przeczytałem na Allegro komentarze, dotyczące firmy Auto-Full i Jerzego Szczypka i okazało się, że takich, jak ja jest kilkanaście osób. No cóż, gdybym wcześniej przeczytał, lub chociaż otwarł przesyłkę przy kurierze - trudno, dlatego chcę teraz przestrzec wszystkich przed oszustem, który uczciwych oskarża o oszustwo. Przemyślcie, drodzy forumowicze ten temat sto razy, zanim kupicie coś w firmie Auto-Full sc Jerzy Szczypek, ul. Polna 11, 76-200 Siemianice k/Słupska. W miarę możliwości przekażcie temat dalej.
yacho99
Obserwowany

Prawo jazdy: 15 07 1982
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Renault Espace III
Silnik: 2.0 114KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: MPV
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2000

31 Lip 2016, 11:47

Potwierdzam opinie kolegi, rowniez zostalem przez tych gumisiow wyrolowany, dlatego ostrzegam przed nimi.
POZOR !
Duze prawdopodobienstwo oszustwa.
szczypekjerzy
Obserwowany

Prawo jazdy: 11 10 1998
Przebieg/rok: 14tys. km
Auto: VW Golf
Silnik: 1,4 TSI
Paliwo: Benzyna
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010