OtoMoto-wyrolowany?

03 Sie 2009, 13:31

Wystawiajac pojazd na otomoto (nie bylo tego modelu) wpisalem go ręcznie. No i wkradła się tam literówka przez co min. na allegro wyszukanie mojego pojazdu bedzie trudniejsze. Ogloszenie jest juz oplacone i aktywne... jak moge zmienic model pojazdu? Czy jak usune obecne ogloszenie i napisze nowe bede musial placic raz kolejny? Prosze o podpowiedzi
paksin
Nowicjusz

Miejscowość: wrocek

03 Sie 2009, 15:10

z tego co wiem to mozesz edytowac ogloszenie
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

03 Sie 2009, 16:29

tak tylko ze zmiana modelu jest niemozliwa jak i marki.... wiec co mam zrobic
paksin
Nowicjusz

Miejscowość: wrocek

03 Sie 2009, 16:35

to jesli usuniesz ogloszenie i zamiescisz nowe to bedziesz chyba musial drugi raz placic za ogloszenie,no chyba ze na samym koncu mozna dodac wpis i tak wpiszesz ze pomyliles sie w nazwie modelu i napiszesz wlasciwa nazwe
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Design of the Year - nagroda dla SKODY Octavia
    "Nagroda "Design of the Year" to wielki zaszczyt dla SKODY i ogromne wyróżnienie dla całego naszego zespołu. Nowa Octavia jest klasą sama w sobie pod każdym względem. Jej doskonałe proporcje, czyste i ostre linie nadwozia ...