Witam mam problem kupilem pininka i swieci mi sie kontrolka check engine w tej chwili nie mam mozliwosci podpiecia go po komputer, czy ktos wie co to moze oznaczac prosze o pomoc i z góry dziekuje
check engine czyli błąd sterowania silnikiem niestety nikt nie jest cudotwórcą i bez kompa tego błędu nie odczyta a może być ich wiele można go spróbować usunąć przez odpięcie akumulatora na jakąś chwile ale nie zawsze się to udaje a na pewno się ni euda jeśli błąd nadal występuje
Silne, porywiste podmuchy wiatru i podróżowanie samochodem Pojawiające się czasami silne wiatry mogą utrudnić kierowcom podróżowanie, w szczególności gdy trasa przebiega po drogach znajdujących się na otwartych przestrzeniach. W takich warunkach atmosferycznych kluczowe ...
Jazda w zimowej aurze - opady śniegu i przymrozki, mgła Gdy występują opady śniegu i przymrozki, przygotowanie samochodu do jazdy ma szczególne znaczenie, dlatego tak ważne jest przeznaczenie na to odpowiedniej ilości czasu. Oczyszczanie auta ze śniegu i lodu czy regularna ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.