Witam wszystkich słuchajcie jestem ciekawy czy jest możliwa zamiana silnika w Pajero 88 rok produkcji .Kupiłem pajero z uszkodzonym silnikiem benzynowym a naprawa jest nie opłacalna znajomy proponuje mi sprzedaż silnika 2,5 td z takiego samego pajero tylko nie wiemy czy jest to możliwe jeśli jest ktoś w stanie pomóc to ęde wdzięczny poza tym posiadam bardzo wiele części
to neich odrazu sprzeda z łapami silnika, osprzętem, kielichem skrzyni (a najlepiej całą skrzynią)
ogólnie poszukał bym 3.0 i włożył
a dlaczego nie opłaca się remont??
kiedyś kupiłem diesla rozbitego na klamoty i zawsze chodziło mi po głowie przełożenie silnika z diesla do benzynowca tym bardziej że ta benzyne ma mw stanie idealnym i szkoda mi jej naprawa silnika się nie opłaca bo poszedł bokiek korbowód
Gdzie w Europie obowiązują winiety na autostrady? To warto wiedzieć! Wybierając się w zagraniczną podróż samochodem, trzeba pamiętać o tym, że bardzo wiele tras po Europie nie jest bezpłatnych. Opłatą objęte są autostrady i drogi szybkiego ruchu. W niektórych krajach, tak jak ...
Wymiana oleju w automatycznej i manualnej skrzyni biegów Większość kierowców doskonale zdaje sobie sprawę z tego, jak ważną funkcję pełni olej w samochodzie. Niestety, choć zazwyczaj pamiętamy o konieczności jego wymiany w silniku, zapominamy o skrzyni biegów. Wciąż ...
da sie ale...
łapy silnika inne (do zmiany)
alternator inny
rozrusznik inny
pompa wtryskowa i cały układ wtryskowy łącznie z filtrami i wywaleniem pompki z baku, nowe przewody paliwowe, inny wlew paliwa
już pomijam elektryke silnika samą w sobie (grzanie świec i tym podobne rzeczy)
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.