Pakiet A-Z

15 Maj 2016, 13:41

Cześć wszystkim,
Czy ktoś z forumowiczów ma jakieś doświadczenia z pakietem "od A do Z"?
http://moto-zakup.pl/menu/poszukiwanie-auta/pakiet-od-a-do-z/

Poszukuję auta rodzinnego, benzyna, w przedziale 15-20 tyś. Jakiś czas temu skorzystałem z oferty "Ocena auta" (pobieżne sprawdzenie kilku ogłoszeń za 49zł) i rezultat otworzył mi oczy na fakt, że poszukiwanie auta lepiej zlecić profesjonalistom.

Chciałbym rozważyć pakiet "A-Z" jednak wolałbym wcześniej zasięgnąć Waszych opinii. Jak to przebiega i czy jest warte 399 zł?

Moje wątpliwości budzi też zwarta na stronie informacja, że "Pakiet realizowany jest przez zewnętrzną firmę" - brzmi to trochę podejrzanie.

Jakie macie opinie o porównywalnych usługach i o tej konkretnej w szczególności?
piotrY80
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 07 2000
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Nissan Almera N15
Paliwo: Benzyna

15 Maj 2016, 15:21

W pakiecie A-Z nie ma raczej nic podejrzanego - realizacją pakietu zajmuje się zaprzyjaźniona firma zewnętrzna, która od dłuższego czasu zajmuje się poszukiwaniem aut zgodnym z wymaganiami konkretnego klienta. Dobrze byłoby aby ktoś z klientów który skorzystał z pakietu wypowiedział się w wątku :)
Przeglądy aut przed zakupem, cała Polska - Oficjalny partner forumsamochodowe.pl
motozakup
Autoexpert
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 51
Miejscowość: Cała Polska
Auto: Nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Co piesi robią na jezdni?
    Może trudno w to uwierzyć, ale piesi leżą, siedzą i klęczą na jezdni. Ze statystyk policji wynika, że w 2016 roku zginęło w ten sposób w Polsce 81 osób, a 68 zostało rannych! Wśród wypadków spowodowanych ...
    Samochód elektryczny przyszłości
    Lexus LF-30 Electrified, to samochód koncepcyjny z prawdziwego zdarzenia, który wybiega daleko w przyszłość. Zastosowane w nim innowacje nie ograniczają się bynajmniej do napędu elektrycznego i futurystycznej ...