Palio weekend

26 Lip 2009, 12:07

witam, może ktoś wie czym różnią się modele fiatów palio weekend z przed 1999r i tych późniejszych? doczytałem że są to jakieś modyfikacje karoserii,ale niestety brak konkretów. gdyby ktoś miał taką wiedzę będę bardzo wdzięczny za wszelką pomoc :smile:

pozdrawiam
s_qba
Nowicjusz

Miejscowość: Dołhobyczów

26 Lip 2009, 12:59

Przeszedl modyfikacje tzw. facelifting. Wystarczy zobaczyc na np. allegro ze przod auta jest juz inny.
JimiEx
Początkujący

Miejscowość: Lublin

26 Lip 2009, 17:04

bardziej interesuje mnie czy wymiary elementów nadwozia i podwozia nie uległy zmianie... tzn czy np. podłoga i progi z nowszej wersji pasują do tej starszej itd...
s_qba
Nowicjusz

26 Lip 2009, 20:43

s_qba napisał(a):bardziej interesuje mnie czy wymiary elementów nadwozia i podwozia nie uległy zmianie... tzn czy np. podłoga i progi z nowszej wersji pasują do tej starszej itd...

Nadwozie w zasadzie się nie zmieniło, tylko trochę ten wygląd właśnie się zmienił . Chcesz kupić używanego Palio . ?
I love my little gray coupé
for a long time I collecting the cash for it
and MANAGED TO . !
Austin_Boy
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: PTB / NYC

26 Lip 2009, 21:02

muszę wymienić kawałek podłogi i progi, znalazłem dawce :wink: ale to już ten nowszy typ i stąd ten temat. jeśli zmienił by się rozstaw osi albo bryła karoserii to lipa, a jeśli nie to bym wycinał fragmenty
s_qba
Nowicjusz

26 Lip 2009, 21:04

Acha, to miłej roboty . ;D
I love my little gray coupé
for a long time I collecting the cash for it
and MANAGED TO . !
Austin_Boy
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: PTB / NYC
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Uwaga na dzieci na drodze wracające lub idące do szkoły!
    Skończyły się wakacje, a to oznacza, że z początkiem roku szkolnego (od 2 września w tym roku) na przejściach dla pieszych pojawiło się więcej dzieci. Są one szczególnie narażone na niebezpieczeństwo – rozkojarzone ...
    [B] C3 I 1,4 / Punto II 1,2 / Colt V 1,3 / Ibiza II 1,4
    Podstawowe kryteria zestawienia: - hatchback segmentu B - silnik benzynowy o mocy ok. 80KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 2002r. Wytypowane modele do zestawienia: - Citroen C3 I 1,4 - 75KM - Fiat Punto ...